Любо Нейков се докара дотам, че вече не може да кара кола: Движи по улиците само с личен шофьор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любо Нейков се движи по улиците само с личен шофьор, защото му е трудно да шофира сам, научи HotArena.
Твърди се, че най-вероятно проблемът му с карането на кола се дължи на наднормените тлъстини, от които от години не може да се отърве. Понеже е прекалено дебел, му било трудно да се оправя с педалите, подозират негови познати, пише „Уикенд“.
Макар че любовта на публиката е право пропорционална на растящото тегло на звездата, излишните килограми му създавали все по-големи притеснения. От една страна били усложненията със здравето, с които всеки средноинтелигентен човек е наясно. От друга страна са чисто финансовите утежнения, свързани с плащането на заплата на личния шофьор и невъзможността да излезе от дома си без него.
Генка Шикерова и Любо Нейков пак заедно: Уволнената журналистка търси помощ от бившия си любимГенка Шикерова, която скандално напусна Нова телевизия, имала резервен вариант да подсигури финансов…Jun 28 2019vijti.com

Когато човекът е в отпуска, Любо Нейков се чудел кого да вика, за да го закара от точка А до точка Б. Не можел да ползва такси, защото не се събирал във всяко, което му изпращат диспечерите на фирмите. Движел се само в собствения си огромен джип, в който все още се побирал.
Припомняме, че обичаният актьор актьор Любо Нейков напоследък се поболя от жестоките удари на съдбата.
Навръх Благовещение, на 25 март миналата година, на 70-годишна възраст почина неговата майка Цеца Нейкова.
Смъртта му отне жената, която му е дала живот, само четири години след като почина брат му.
Цветан Нейков си отиде от този свят само на 44-години, покосен от инфаркт.

След смъртта на брат си звездата от „Комиците” едва се съвзе, защото двамата имали много силна връзка.
Те били не само братя, но и приятели. Делели всичко, от малки до възрастни.
”Брат ми притежаваше голямо сърце, което можеше да побере целия свят.
Винаги ми бе опора и ми даваше кураж”,
не спира да плаче за него комика. В актьорските следи дълго време се притесняваха за здравето и състоянието на колегата си.
И малко след това получи втори удар от съдбата – отне му и неговата любима родителка. Година след внезапната смърт на майка си Любо Нейков продължава да е съсипан.
Източник: Хотарена
Любо Нейков готви нови „Комици“: Звездите се събират на сцената, хората ще могат да ги гледат и преди ефирСлед заслужена почивка на морето в рамките на 2 — 3 дни, Любо Нейков и екипът му са готови за нови с…Jun 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!