Бившата на Хекимян разби за втори път сърцето му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Докато Антон Хекимян прекарва лятната си отпуска с майка си и племенницата си, неговата бивша приятелка Василена Гръбчева е продължила живота си напред с пълна скорост, показват последните събития.
Красивата репортерка на Нова тв е бременна и чака дете от настоящия си приятел д-р Асен Цеков. Новината обаче е все още прясна и заради това Василена не я е обявявала в публичното пространство.
На талантливата журналистка засега не й личи, че ще става майка, но тя бездруго облича по-ефирни и широки дрехи, които не се впиват в тялото й и не очертават всяка гънка, пише в. „Галерия“.
Антон Хекимян почива със семейството си: Сестра му Вера е голяма хубавицаAнтoн Xeĸимян вaĸaнцyвa cъc ceмeйcтвoтo cи! Toп жypнaлиcтът нa Би Tи Bи Aнтoн Xeĸимян e фeн нa бългa…Jul 31 2019vijti.com

Василена и Асен предпочитат да запазят случващото се в дома им далеч от медийното пространство, но из коридорите на Нова тв новината вече се е разчула.
Нека припомним: „Срещнах това момче преди повече от шест месеца и от първата ни среща не сме се разделяли!“. Така започва любовното обяснение на Василена Гръбчева, посветено на новия й мъж в живота, научи HotArena.
Бившата на Хекимян хич не си поплюва и щедро ръси суперлативи за новия и сърдечните си трепети. Но хубавите неща, както са казали хората, невинаги вървят по мед и масло. Ето какво споделя Гръбчева: „Той е човекът, с когото съм се карала най-много!“, но бързо добавя: „За него съм готова на всичко!“. „Семейните“ разпри не са мираж и както често се случва, голямата любов върви с тежки емоции и големи скандали, писа „България Днес“.

Официалното обръщение на Василена към нейния приятел е „мишка“ и „съкровище“.
Напомняме, че Василена Гръбчева и Антон Хекимян бяха една от най-известните тв двойки, но преди две лета си казаха „Баста!“ и решиха да продължат всеки сам по пътя си.
„Не обичам да говоря за личния си живот, но, да, името на Антон не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, трудно можеш да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин просто. Той винаги ще е близък за мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство е едно добро начало“, каза тогава Василена.

Антон Хекимян бил емоционално сринат, след като научил, че голямата му любов Василена Гръбчева е на път да мине под олтара. А сега вече е напълно съкрушен.
Източник: Марица
Изловиха Антон Хекимян да почива на морето със специален човек СНИМКИПапараци изловиха новинаря Антон Хекимян на море, но не със знойна блондинка или колежка от Би Ти Ви…Jul 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!