Моята тайна: Съпругът ми не подозира, че живее едновременно с мен и сестра ми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Моята най-добра приятелка е сестра ми Мия. Откакто се помня двете правим всичко заедно – от игра на едни и същи играчки, до четене на едни и същи книги и ядене на една и съща храна. Дори и приятелите ни бяха едни и същи. За някои от вас това може да изглежда странно, но всъщност е така, защо с Мия сме близначки, а както знаете, близнаците споделят всичко. Никога не съм имала нужда от някой друг в живота си, освен от сестра ми. Тя не ми е просто сестра и най-добра приятелка, а е моят довереник, на когото мога да разкажа и най-съкровените си тайни. Дори когато ходехме в различни колежи, връзката ни не прекъсна. Вероятно тогава сме имали различни приятели и приоритети, но все пак останахме близки. Споделяхме си всичко по телефона … от новите ни интереси до клюките в училище … и сладките момчета, които ни харесваха. Не след дълго и двете завършихме университета и започнахме работа. Мия се премести в столицата, а аз останах вкъщи с родителите ни, но поддържах постоянен контакт със сестра си.
Нейният годеж с моя бивш годеник: Онзи, който без малко не ми отне вярата в любовтаЖената се бешe изправила на входа на ресторанта, в който работя като салонен управител, и с високо в…Aug 8 2019vijti.com

Именно през този период на раздяла, се влюбих в Емо – очарователен бизнесмен, с който се запознах на една работна среща. Няколко седмици по-късно станахме двойка, а след три месеца той ми предложи брак. Мия се запозна с Емо по време на семеен обед. Годеникът ми вече знаеше, че имам сестра близначка, но на мен ми беше забавно да видя как ще реагира, когато срещне друга жена, която изглежда точно като мен. Всички се забавлявахме с Емо, тъй като той не можеше да ни различи и няколко пъти ме обърка с Мия. Наистина, много се смяхме и никой не очакваше, че събитията ще вземат остър завой. Една вечер, докато със сестра ми разговаряхме по телефона, тя ми призна, че харесва Емо и не само като зет. Леко засрамена, тя разкри, че се е влюбила в него. Ако си мислите, че съм се шокирала или обидила от думите й, много грешите. Някак си знаех, че Мия ще обикне годеника ми така, както и аз, защото в миналото сме споделяли едни и същи страсти.

Впрочем никога не сме пазили тайна една от друга, затова не се учудих, че сестра ми, че сестра ми е толкова откровена с мен. Реших да направя немислимото и предложих на Мия, понякога да си сменяме местата – без негово знание. Той така или иначе не можа да ни различи. На сватбата и двете бяхме булки. През една част от тържеството, аз стоях до Емо, а през останалата – Мия облечена в булчинска рокля. Никой не разбра какво се случва. Просто исках сестра ми да преживее най-важния ден в живота ми по същия начин, както и аз, и бях толкова щастлива, когато видях как Емо я целуна. Оттогава често си споделяме съпруга ми. Често тя вечеря с него след работа, вместо мен. Или пък ходят на шопинг и Мия се преструва, че съм аз. Въпреки всичко се чувствам зле от начина, по който лъжа съпруга си. Може би някога ще му разкрия истината, не и сега. Обичам го, но сестра си обичам много повече. И засега само искам тя да е щастлива.
Източник: Лична драма
Откакто се помня, завиждам на по-голямата си сестра: Прелъстих годеника й в нощта преди сватбата имОткакто се помня, завиждам на по-голямата си сестра Алисия. Въпреки че е само с две години по-възрас…Aug 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!