Цеци Красимирова пред развод само месеци след сватбата: Младоженката се върна в България

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Цеци Красимирова разпуска сама по родното Черноморие, но без своя американски съпруг милионер, с когото вдигнаха пищна сватба тази година. Това доста озадачи всички и неизменно породи слухове, че двамата не са в добри отношения и в скоро време нищо чудно да чуем новината за … развод, узна HotArena.
Само по татуировки и изрязан бански, брюнетката тези дни събира слънчеви лъчи на плажа при къмпинг „Арапя“. По-голямата част от времето си обаче брюнетката прекара в тузарско заведение край морето. Фаталната манекенка пази стройна фигура, като се храни единствено със свежи салати и набляга на повече течности и фрешове. Усилията й, както всички можем да се убедим, не остават напразни. Цеци е повече от очарователна.
Цеци Красимирова се сдоби с американско гражданство: Става съседка на Орландо Блум в Холивуд СНИМКИЦеци Красимирова най-накрая успя да вземе американско гражданство и ще заживее в САЩ заедно със съпр…Jul 20 2019vijti.com

Направи впечатление също така, че Красимирова избягва да пие алкохол, докато стои на плажното барче. Единствено си позволява по чаша изстудено бяло вино на ден, писа „България Днес“.
Цеци бе разпозната от други летовници, но никой не поспя да я притеснява или заговаря. Компания й правят единствено няколко нейни приятели.
Красимирова наскоро се завърна от своя меден месец. Тя и Майкъл Струмейтис заминаха по екзотични дестинации само ден след грандиозната сватба. Новоизлюпеното семейство бе на остров Фиджи, а през юли Цеци показа снимки и от синьото Карибско море.
Вероятно сега Цеци е решила да си почине от семейния живот, връщайки се сама в България. Или пък нещата между тях са много по-сериозни и са пред раздяла?

Припомняме, че Цеци Красимирова най-накрая успя да вземе американско гражданство и заживя в САЩ заедно със съпруга си – мултимилионера Майкъл Струмейтис.
Разкошният палат на Биг Майк се намира в местността Холивуд Хилс, откъдето се отрива гледка към Ел Ей. В близост до тях къща има Орландо Блум, в местността са именията и на Киану Рийвс, Лео ди Каприо, Холи Бери, писа „Галерия“.
Според щатски медии Струмейтис е построил палата си срещу 16 милиона долара. Той е на няколко нива, разполага с басейн, СПА център и всякакви екстри.
Моделката ще живее в истинска приказка, за която много хора мечтаят, но едва ли някога ще имат нейния шанс да сбъднат мечтите си.
Източник: Хотарена
Младата булка Цеци Красимирова се мести в Холивуд в палат за 16 млн. долара СНИМКИЦeци Kpacимиpoвa cмeня лyĸca в Бapceлoнa зa пo-гoлям paзĸoш, млaдaтa бyлĸa ce мecти в Xoливyд в пaлa…Jun 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!