Цеци Красимирова се сдоби с американско гражданство: Става съседка на Орландо Блум в Холивуд СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Цеци Красимирова най-накрая успя да вземе американско гражданство и ще заживее в САЩ заедно със съпруга си – мултимилионера Майкъл Струмейтис, научи HotArena.
В момента младоженците са на Карибите, където се наслаждават на своя меден месец, и до седмица ще отпътуват към Ел Ей, където мъжът й управлява своята бизнес империя. Веднага след като сключиха брак, Цеци подаде документите си за американско гражданство и то вече е факт.
С Майкъл ще пробват да заживеят в луксозното му имение в Ел Ей и ако им допадне, ще останат там завинаги. Разкошният палат на Биг Майк се намира в местността Холивуд Хилс, откъдето се отрива гледка към Ел Ей. В близост до тях къща има Орландо Блум, в местността са именията и на Киану Рийвс, Лео ди Каприо, Холи Бери, писа „Галерия“.
Цеци Красимирова вдига втора сватбаДъщеря й Джудит се омъжва за каталунския си приятел Пау, с когото наскоро се сгодили Втора пищна сва…Jul 3 2019vijti.com

Според щатски медии Струмейтис е построил палата си срещу 16 милиона долара. Той е на няколко нива, разполага с басейн, СПА център и всякакви екстри.
Засега Цеци няма да продава прекрасната къща в Барселона в топ район, която Майкъл й купи преди години, когато заедно с дъщеря й Джудит се установиха в Испания. Там пък нейни съседи са звездното семейство Шакира и Пике. Цеци е свикнала с живота си там, но се мести заради съпруга си. В Барселона ще остане Джудит.
Джудит и годеникът й носят на безимените си пръсти черни халки, на които са изографисани имената им и кралски коронки.

Пръстените били символ и обещание за вечна любов. Наскоро бъдещите младоженци заснеха и предсватбена фотосесия, а на годежа си Джудит бе облечена в черна екстравагантна рокля.
Любопитна подробност е, че годежът на младоженците се състоял в същия замък в Испания, където Цеци Красимирова и Майк Струмейтис си казаха „Да“ по-миналия месец.
Това породи съмнения, че сватбата на Джудит също ще бъде там и няма да отстъпва по пищност на тази на майка й.

Цеци била в трескава еуфория покрай подготовката на голямото събитие, като вече поръчала духов оркестър, естествени цветя от Холандия, плюс няколко допълнителни екстри, които липсвали на нейната сватба. Тук е моментът да припомним, че цялата организация за голямото събитие през май удари 1 милион евро. Предполага се, че за големия ден на Джудит заделената сума няма да е по-малка.
За целта финансово рамо щял да удари пастрокът на Джудит – Биг Майк. Благодарение на успешния му бизнес с марихуана, парите не са проблем за мултимилионера.

Източник: Хотарена
Бившето гадже на Цеци Красимирова – милионерският наследник Владо Вутов, лъсна с нова изцепкаБившето гадже на Цеци Красимирова милионерският наследник Владо Вутов отново блесна с пълна сила под…Jun 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!