Измама: Генка Шикерова готвила в чужд апартамент в „Черешката на тортата“, а не в своя

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Журналистката с аристократичното име Генка Шикерова е сервирала блюда не в собственото си жилище, а в това на сестра й по време на шоуто „Черешката на тортата“, разкриха близки до нея. От публикация в „Уикенд“ става ясно, че Генка и останалите членове на фамилията й живеят в 3 апартамента, разположени един под друг, в лъскава семейна кооперация.
Вероятно, за да не видят луксозните мебели и скъпите артикули в собственото й просторно жилище, Генка е държала снимките от кулинарното предаване да бъдат заснети в другото, което е на нейната сестра.
Интересното в случая е, че „топразследващата журналистка“ показва по-силни умения около тиганите с пържоли и пържени картофи, отколкото в занаята. Генка с лекота може да забърка някоя манджа, а след това да й сложи всякакви видове мерудии.
Генка Шикерова се връща при голямата си любов Любо НейковГeнĸa Шиĸepoвa ce вpъщa пpи Любo Heйĸoв! Гeнĸa Шиĸepoвa, ĸoятo cĸaндaлнo нaпycнa Hoвa тeлeвизия, имa…Jul 1 2019vijti.com

В същото време тя и колегите й се възмущаваха изключително много от терасата на доскорошния председател на КПКОНПИ Пламен Георгиев, която на фона на нейния лукс е като кълка от кокошка.
Неотдавна Генка бе освободена от Нова телевизия, където получаваше огромна месечна заплата в замяна на изключително скромна продукция. Което на практика показва, че е много по-добре Генка да си стои по-близо до чиниите, отколкото до студиото.
Припомняме също, че след напускането си от Нова телевизия Шикерова си оставила резервен вариант да подсигури финансовото си благосъстояние. Журналистката щяла да потърси помощ от бившия си любим Любо Нейков, който неведнъж я е спасявал в моменти на безработица.

Въпреки че двамата преустановиха интимните си отношения преди близо 10 години, продължавали да поддържат връзка и разчитали приятелски един на друг. Комикът за пореден път бил готов да подаде ръка на някогашната си тръпка, която преди време взе под крилото си и включи в реализирането на екстремното риалити „Сървайвър“.
Когато заедно със съратника си Евтим Милошев придобиха правата за шоуто от Слави Трифонов, Генка изведнъж се оказа в екипа, макар работата по проекта да е коренно различна от разследващата журналистика, която Шикерова твърди, че е нейната стихия.

Така тя прибираше сериозни суми от джоба на бившия си любим Нейков, докато пребиваваше заедно с него по екзотични острови. И сега Любо бил готов да я включи в някой негов проект, макар да рискувал съпругата му да се почувства отново унизена.
Източник: Блиц
Генка Шикерова и Любо Нейков пак заедно: Уволнената журналистка търси помощ от бившия си любимГенка Шикерова, която скандално напусна Нова телевизия, имала резервен вариант да подсигури финансов…Jun 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!