Генка Шикерова и Любо Нейков пак заедно: Уволнената журналистка търси помощ от бившия си любим

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Генка Шикерова, която скандално напусна Нова телевизия, имала резервен вариант да подсигури финансовото си благосъстояние. Журналистката щяла да потърси помощ от бившия си любим Любо Нейков, който неведнъж я е спасявал в моменти на безработица.
Въпреки че двамата преустановиха интимните си отношения преди близо 10 години, продължавали да поддържат връзка и разчитали приятелски един на друг. Комикът за пореден път бил готов да подаде ръка на някогашната си тръпка, която преди време взе под крилото си и включи в реализирането на екстремното риалити „Сървайвър“.
Когато заедно със съратника си Евтим Милошев придобиха правата за шоуто от Слави Трифонов, Генка изведнъж се оказа в екипа, макар работата по проекта да е коренно различна от разследващата журналистика, която Шикерова твърди, че е нейната стихия.
Безработната Генка Шикерова стана бавачка, досега получаваше по 10 бона на месец от Нова ТВБезработната Генка Шикерова, която скандално се раздели с Нова тв преди дни, няма с какво да запълва…Jun 20 2019vijti.com

Така тя прибираше сериозни суми от джоба на бившия си любим Нейков, докато пребиваваше заедно с него по екзотични острови. И сега Любо бил готов да я включи в някой негов проект, макар да рискувал съпругата му да се почувства отново унизена.
Припомняме, че Генка и актьорът бяха близки до 2010 г., когато тя го напусна заради нежеланието му да се разведе със законната си половинка, с която са почти адашки. Официалната жена на Нейков се казва Гинка. За да отвлече вниманието от извънбрачната им връзка след раздялата, Шикерова веднага сви гнездо с настоящия си мъж Неделчо и роди от него две дъщери. Години след разлъката им с Любо той с половин уста проговори по темата в свое интервю.
„Имам една голяма любов, да, и тя беше извънбрачна. Чувства, чувства… но разумът надделя.

Сега с това момиче се засичаме на работното ми място и е малко трудно“, призна тогава шефът на „Комиците“. Припомняме, че преди да се влее в редица на Нова телевизия, Генка гравитираше повече от 15 години в Би Ти Ви. По въпроса за Нейков журналистката винаги е пазела мълчание. Неотдавна обаче призна, че Любо е „нейната циганка, която винаги я хвали“.
Припомняме, че наскоро медиите отбелязаха, че безработната Генка Шикерова няма с какво да запълва свободното си време и се е превърнала в бавачка на децата си.
Сутрин журналистката води двете си дъщери Александра и Кая в училището, което се намира срещу фамозната кооперация с асансьора, където се шири Цветан Цветанов. После ги взема, купува хранителни продукти и се прибира вкъщи да сготви, след което проверява домашните на децата.
Трудовите договори на Шикерова и Миролюба Бенатова с Нова тв бяха прекратени, след като те отказаха да останат в медията на специален режим, като правят само разследвания на свободна практика, писа „Ретро“.
Източник: Марица
Миролюба Бенатова и Генка Шикерова изхвърлени от Нова тв, договорите на разследващите журналисти са прекратениНова телевизия е прекратила в петък договорите на разследващите журналисти Миролюба Бенатова и Генка…Jun 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!