Умирах от болки в крака заради шипове, докато баба Пенка от входа не ми каза как е излекувала нейния само с този компрес

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

При шипове се прави лапа от два разбити жълтъка и сол се налага на болните места. Покрива се с памучен, после с вълнен и накрая с найлон Лечението се провежда всяка вечер до облекчаване на болките.
300 г морска сол се вари в 300 г вода.
В разтвора се топи вълнен плат и с него се трие мястото на шиповете.
След енергично масажиране с мокрото парче плат, Болното място се подсушава със суха кърпа, след което се намазват шиповете със соления разтвор, покриват се със сух вълнен шал, върху който се слага хартия и се бинтоват.
Дори Ванга е поставяна след него! Пророка дядо Влайчо ви отървава завинаги от шипове и дископатияМнозина считат дядо Влайчо за най-великия пророк, раждан по нашите земи.
Влайо Жечев се ражда на 15…
Feb 10 2019vijti.com

Преспива се с компреса. Лечението се провежда 10 вечери последователно. При стари шипове през 2 седмици се повтаря. Рецептата дава добри резултати.
Изпича се една непълна чаена чаша морска сол към нея се добавя едно прясно яйце. Сместа се разстила и върху хартия се прави съгряващ компрес. Лечението трае 8 дни без прекъсване.
1 кг морска сол се разделя на 4 части. Всяка четвъртинка се изпича, топла се разбърква с 1 жълтък и се налага върху петата на единия крак. На следващата вечер се налага на другия крак.

Пак с топла лапа. Компресът се прави само на петите, независимо къде са шиповете.
До пълното отшумяване на болката.
При шипове в кръста или на стъпалата 1 супена лъжица морска сол се разбърква с жълтък на прясно яйце до получаване на каша.
Прави се компрес на стъпалата или на кръста,
с който наложените места се превързват с леко вълнен шал.
Лечението трае 15 дни.

И още една много полезна рецепта срещу шипове:
За нея ще са ви нужни само хрян и мазнина, най-добре олио. Първо нанасяте на болното място от мазнината, а след това отгоре слагате предварително настърган хрян. Оставяте да постои 30 минути и после избърсвате със салфетка или кърпа, но е важно да не измивате мястото. Правете десет дена, след което направете почивка.
Източник: Брадва
Тинктура от люляк: Правя си я всяка година по това време и много ми помага за болки в краката и ръцетеБолките в краката и ръцете, които се обострят най-много през нощта, обикновено се дължат на затрудне…Apr 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!