В Етрополе шушукат: Софи Маринова била виновна за катастрофата на Гринго, искала да му отмъсти

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Черна магия за лош късмет е направила Софи Маринова на бившия си мъж Гринго преди катастрофата, в която го потрошиха в Германия, узна HotArena.
Това шушукат в родния град на чалга дивата – Етрополе. Според хората там звездата е пратила на прокудения си любим най-тежките клетви, за които се е сетила, и те вече дават резултат.
Катастрофата с Тодор Давидов стана по-малко от месец след като бракът му със Софи приключи и официално бе разтрогнат. Решението за развода е от 26 юни, а на 24 юли се разчу, че бившият на певицата е пострадал тежко, докато се е возел в колата на свой приятел в Германия, писа „Уикенд“.
Съдбата ли го наказа: Гринго на Софи Маринова е в много тежко състояние след катастрофа в ГерманияСъдбата поднесе нов удар на Софи Маринова Гринго на Софи Маринова бере душа в Германия. Бившият вече…Jul 23 2019vijti.com

На един светофар върху тях налетял пиян и дрогиран немец. Гринго се разминал със счупено ребро, но веднага тръгнал за България. Прибрал се уж, за да се лекува, тъй като тук е по-евтино, но запознати разправят, че се е върнал, за да търси сметка на Софка, защото дочул, че нейните клетви са причината за нещастието.
От години се знае, че Маринова дълбоко вярва в магиите, а много хора дори подозират, че сама ги прави. Когато преди няколко месеца си отряза косата, певицата призна, че причина за това е черна магия.

Тя вярвала, че някой я проклел и за да спре лошата карма, сменила прическата.
Сега пък в обкръжението й са сигурни, че е направила нещо на Гринго, за да му отмъсти за провала на брака си и за счупената си ръка, с която се наложи да ходи по участия из кръчмите на родината.
Предполага се, че причина за побоя е прословутата ревност на мачото. Според слуховете е хванал Софи да си чати с чичо му и макар че в разговора им нямало нищо подозрително, той

„Oт 3-4 мeceцa cъм тъжнa.
Πъpвитe дни c Гpингo бяxa цвeтя и poзи. Πocлe, ĸaтo зaживяxмe зaeднo, зaпoчнaxa няĸaĸви cĸaндaли – пoбoищa, тopмoзeнe. Toй e 2 мeтpa, eдин път ĸaтo мe yдapи нe мoгa дa cтaнa. Oт 4 мeceцa живeeм нa ceмeйни нaчaлa, oт 2 мeceцa pъĸaтa ми e cчyпeнa. Bce cъм виждaлa ceмeйcтвa дa ce ĸapaт, aмa тaĸa, зa гъдeл”, oплaĸa ce преди време Coфĸa.
Източник: Хотарена
Раздялата между Софи Маринова и Гринго: Причината се оказа доста сериознаCaмo 3 мeceцa cлeд ĸaтo вдигнaxa пищнa cвaтбa, Coфи Mapинoвa и Toдop Дaвидoв-Гpингo ca ce paздeлили …Jul 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!