Съдът, отнел детето на Емануела, излезе с гневна позиция: Личното човешко достойнство на съдия Динева било засегнато

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ръководството на Софийския районен съд излезе с остра позиция срещу твърденията на фолкзвездата Емануела, че магистратът Елена Динева неправомерно и „злобно“ е отнела родителските й права над сина й Мити от връзката й с бизнесмена Димитър Динев.
По-рано днес, както Lupa.bg първи писа, изпълнителката си позволи груби квалификации по адрес на съдията и вмени родствена връзка между нея и бившия й мъж.
„По повод медийни публикации във връзка с постановено от съдия от Софийски районен съд решение по спор за родителски права между Емануела Цветкова и Димитър Динев, ръководството на Софийски районен съд намира за необходимо да се уточни, че няма никаква родствена връзка между съдията, решил делото и една от страните по същото“, написаха официално от институцията.
Най-тежкият магистратски гаф за тази година: Как Динко Динев повлия на съдийката Динева, че да отнеме детето на ЕмануелаДинко Динев ли хвана с кеш съдийката Елена Динева, за да отсъди повече от абсурдно съдебно решение, …Jul 22 2019vijti.com

„Заявяваме, че остро се противопоставяме на използването на квалификации по отношения на съдията, с които се засяга нейното лично човешко достойнство и добро професионално име. Недопустимо е упражняването на правомощия от български съдия, в съответствие със законовите изисквания и по силата на вътрешното му убеждение, да се превръща в повод и средство за личностна разправа и в опит да се манипулира общественото мнение, доколкото съдът е държавен орган, призван да пази върховенството на закона и да съхранява създадения обществен ред“, пишат още от СРС.
Магистратите изрично напомнят на Емануела, че несъгласието с постановеното решение не може да е повод за личностни нападки към съдията, като правилността на решението подлежи на проверка по законоустановения ред. Ръководството на Софийски районен съд отново заявява принципната си позиция да се противопоставя категорично на подобен вид медийни атаки срещу съдии.

Припомняме, че в публичен пост в Инстаграм Емануела разкри пред феновете си какво се е случило в съда, на първото дело за попечителство. Въпросната г-жа Елена не е обърнала внимание на нито едно от доказателствата, с които Емануела разполагала и представила.
Има постановление от прокурор, че няма основание за отчуждаване на детето от бащата, но и това не е взела под внимание. Еленчето от съда единствено си харесала свидетели и доказателства на Митко Динев, което някак си много бие на очи, че е пристрастна. По този начин тя не поставя равни пред закона двете страни, а това е незаконосъобразно и е грубо нарушение на човешките права.
„Проблем с Митко Динев нямам, лично мое мнение е, че зад това решение стои баща му“, коментира пред HotArena певицата.

Припомняме също, че магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи, въпреки съвпадението на имена.
Източник: Лупа
Емануела проговори за решението на съда: Злобна съдийка ми отне дететоФолк певицата Емануела изригна срещу решението на съдийката от Софийски районен съд Елена Динева да …Jul 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!