Мъж изчезна и след 10 години го намериха на най-необичайното място, за което никой не се бил сетил дотогава

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мистерията с изчезнал преди десет години мъж в Съединените щати бе разгадана. Тялото на служител в супермаркет беше намерено зад фризер в магазина, предаде Си Ен Ен.
Преди десет години в щата Айова 25-годишният Лари Мурило-Монкада се скарва жестоко със своите родители и напуска дома си. Отива в супермаркета „No Frills“, където работи, въпреки че не е на смяна по това време.
Родителите на младия мъж твърдят, че по това време може да е действал ирационално заради прием на медикаменти.
Родителите на изчезналия мъж не знаят какво се е случило с него. Подават сигнал в полицията в края на ноември 2009 година.
Виждали ли сте тази снимка на Тодор Живков: В отражението на Мерцедес-а обективът е заснел нещо много любопитноУникална снимка на Тодор Живков, направена през 70-те години на миналия ХХ век, побърка мрежата. Чер…Feb 17 2019vijti.com

От него няма и следа. Едва десет години след изчезването му тялото е открито. При разчистването на оборудването на магазина, който е затворил преди три години, е било открито тялото на Монкада – зад един от фризерите. Полицията разкри, че тялото е на изчезналия преди 10 години мъж. Това са показали ДНК-тестовете.
Аутопсията е показала, че няма следи от травми. Поради тази причина фаталният инцидент се разглежда като нещастен случай. Разследващите смятат, че след като напуснал дома си, младият Лари е отишъл в магазина. Той се е качил върху един от фризерите, но случайно е паднал в отвор между него и стената. Бил е заклещен там, а шумът от хладилните камери е можел да заглуши виковете му за помощ. Бивши служители в магазина разказват, че работниците често си правели почивки именно до фризерите.

Подобни нещастни случаи не се случват много често и тази история определено ще повлияе на хората да бъдат по-внимателни, когато пазаруват или при всякакви други обстоятелства. Защото опасностите дебнат навсякъде и само един-единствен миг разсейване понякога може да ни струва живота, както в този случай. Определено, най-тъжни в тази ситуация са били родителите на загиналия млад мъж, които толкова дълго време са се надявали, че той може би все още е жив и някога ще го видят отново. Сега вече това е невъзможно, но поне са се изяснили обстоятелствата при които е изчезнал и мистерията е най-сетне разгадана.
Източник: Блиц
Последни изследвания разкриха нещо много любопитно за близнаците какво правят в коремчето на мама преди ражданеУчени от Университета в Падуа, Италия са окрили, че близнаците, а и всички други бебета се стремят к…Nov 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!