Снимки от тузарската почивка на Венета Райкова със сина й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв водещата, която се изявява и като писателка – Венета Райкова, е на почивка в турския курорт Анталия заедно със сина си Патрик.
Самата тя пусна кадри от ваканцията във Facebook профила си, като към един от тях написа:
„За да пресека от самото начало лъжите, че богат турчин ме е довел в Анталия, нека уточня, че да си изпия с кеф турското кафенце! Нямам турски любовник, в хотела съм с детето си…
Да, хотела е скъп, цените за седмица за майка с дете започват от 5 хил лв, но почивката, както и всичко друго си плащам сама…
Венета Райкова почива в Анталия: Водещата разказа истината за богатия и красив турски любовникВенета Райкова почива в Анталия. Тя написа гневен пост във Фейсбук, обяснявайки, че е вбесена от слу…Jul 21 2019vijti.com

Сумата за престоя ми тук съм платила преди две седмици от личната ми банкова сметка, може да послужи където трябва, ако продължат с лъжите. А и в Анталия почивам за 6 път, все в подобни хотели! Има дами, които сами пускат слухове за себе си с богати любовници, но не ме смесвайте с тях, моля. А красиви турски господа съм виждала само в турските сериали.“
По-надолу в коментарите Райкова подчертава, че за година и половина след развода ѝ никой не я е засичал с друг мъж в София и затова сега са се появили твърдения, че се крие с богат турчин в Анталия, в които, разбираме, няма нищо вярно.
Венета Райкова бе женена за Тихомир, станал известен с участието си в „Биг Брадър“. Двамата имаха 13-годишен брак, който прекратиха през 2018 г. Синът им Патрик е на десет години.

Венета Райкова преминала през ада, но вече се чувства чисто нов човек. Устатата водеща с днешна дата се радва на крепко здраве.
Но блондинката призна, че цели 30 години се борила с рядка диагноза, която нито един доктор не успял да й открие, нито да й постави подходящо лечение.
Краят на здравословните й мъки настъпил миналата година, когато се запознала с младия специалист Стивън Нинов, пише в. „Ретро”.
Той единствен успял да я отърве от нечовешкото главоболие, което я тормозело ежедневно почти през целия ѝ съзнателен живот.
През това време негови колеги я плашели със страховити предположения и дори тумори, но той успял да я изцери даже без лекарства.


Източник: За Жената
Венета Райкова премина през ада, но вече е чисто нов човекВенета Райкова преминала през ада, но вече се чувства чисто нов човек. Устатата водеща с днешна дата…Jul 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!