Венета Райкова премина през ада, но вече е чисто нов човек

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Венета Райкова преминала през ада, но вече се чувства чисто нов човек. Устатата водеща с днешна дата се радва на крепко здраве.
Но блондинката призна, че цели 30 години се борила с рядка диагноза, която нито един доктор не успял да й открие, нито да й постави подходящо лечение.
Краят на здравословните й мъки настъпил миналата година, когато се запознала с младия специалист Стивън Нинов, пише в. „Ретро”.
Той единствен успял да я отърве от нечовешкото главоболие, което я тормозело ежедневно почти през целия ѝ съзнателен живот.
През това време негови колеги я плашели със страховити предположения и дори тумори, но той успял да я изцери даже без лекарства.
Венета Райкова най-сетне разбра кой е убиецът ѝ в предишен живот и го показа СНИМКАВенета Райкова разбра кой е убиецът ѝ от предишния живота. Наскоро водещата на „Папараци“ видяла как…Jun 9 2019vijti.com

„Искам да му благодаря отново и да му пожелая да е жив и здрав, както съм аз благодарение на него! Често отивам в клиниката направо в „насипно“ състояние и си тръгвам след минути без болки!
30 години страдах от много силно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали причината, а той за две минути ми го излекува без хапчета, мазила или рехабилитации!
Успя да ми премахне и болките в кръста, в гърба и куп други! Методът, по който работи, е уникален. Той е чудодеец“, казва Райкова за доктора, който я спасил.

След като се върна на екран като водеща на „Папараци“, след дългогодишното отсъствие заради свалянето на култовото ѝ „Горещо“, чепатата русокоска сподели, че се е отървала и от паническото разстройство, което лекуваше с антидепресанти.
То я застигнало през 2016 г., когато изгоряла с много пари след фалита на ТВ7 и осъмнала безработна без никаква подготовка.
По това време течеше и съдебната ѝ битка с Юксел Кадриев, който успя да я осъди. И освен това да наложи запор на апартамента, в който Райкова живее със сина си, и в крайна сметка я одруса с десетки хиляди левове.

„Никога не съм имала спонсори, богати любовници или богати родители. Годината започна със загубата на 48 000 лева. Това доведе до пълен срив. Започна да ми се вие свят. Бяха едни много кошмарни дни“, откровеничи Венета Райкова.
Но с днешна дата водещата се радва на спокоен живот и не докосва хапчета срещу депресия.
Източник: Марица
Венета Райкова се подложи на регресия, видя убиеца си и сега го издирва под дърво и камъкВенета Райкова търси убиеца си от предишния живот, узна HotArena. Водещата на „Папараци“ вижда как у…Jun 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!