Цветанка Ризова с ВИП обслужване в скъпарско заведение на Ветко и Маринела Арабаджиеви

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Цветанка Ризова се оказа сред най-редовните клиенти на един от ресторантите на издирваните от Интерпол милионери Ветко и Маринела Арабаджиеви. Луксозното заведение „Булгар“,
намиращо се в столичния хотел на олигарсите, е сред най-скъпите в София.
Там порция риба тон се предлага за 31,90 лева, а еленско филе – за 79,90 лева.
Очевидно баснословните цени не притесняват водещата на „Лице в лице“, която поне веднъж седмично отскачала да вечеря в помпозния ресторант, а със сметките, които прави, захранва допълнително състоянието на обвинените в пране на пари Арабаджиеви.
Тома Биков: В държавата с премиер Борисов няма чадър над олигарсите*Никога досега в последните 30 години не са удряли накуп толкова знакови представители на едрия бизне…Nov 7 2018vijti.com

Журналистката обичайно си поръчвала изискани, но нискокалорични и диетични блюда, защото не искала да нарушава и с грам перфектната си фигура. Вечерите ѝ обаче били немислими без чаша бяло вино и кутия с цигари, макар законът у нас да е категоричен, че тютюнопушенето на закрити места е строго забранено и се санкционира сурово.
Цветанка не се свеняла да нарушава публично правилата и с охота гасяла фас след фас в любезно предоставения ѝ от сервитьорите пепелник, нищо че тя е публично лице и поведението ѝ би трябвало да служи за пример на обществото. Посещенията на Цветанка в ресторанта на Арабаджиеви не оставали незабелязани от персонала и там тя се ползвала с ВИП обслужване.

Край масата ѝ винаги ставало същинско стълпотворение, защото оркестърът,
който свири на живо в снобарското заведение, се скупчвал край нея,
за да ѝ прави лични поздрави.
Макар Ризова да твърди, че е почитател на твърдия рок,
тенденциозно е забелязвана да гуляе в заведения, където по-скоро се свири сръбско, гръцко и български попфолк, каквато е музикалната програма и при Арабаджиеви.

Припомняме, че издирваните от 6 месеца за данъчни престъпления и пране на пари милионери бяха арестувани в градчето Кабрера де Мар, близо до Барселона. Ветко и Маринела се криели там в къщата на Георги Семерджиев – Жоро Шопа, сочен за дясна ръка на потъналия вдън земя кокаинов крал Брендо.
Първоначално Шопа е бил издирван от властите в Швейцария за пране на наркопари, но те се отказали от искането да им бъде предаден. Затова пък Районната прокуратура в София му повдигна задочно обвинение, че е укривал издирваните Арабаджиеви в Испания и във вторник и Шопа бе задържан. Процедурата за екстрадицията му тепърва предстои и тя също ще се гледа по компетентност от Националния съд в Мадрид.
Източник: Ретро
Мъжът на Джина Стоева провали детското парти на ДесиСлава, изложи се многоMъжът нa Джинa Cтoeвa cтaнa зa peзил, тaйнcтвeният й любим пиян дo ĸoзиpĸaтa вдигa cĸaндaл и нaлитa …Mar 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!