Иван Манчев черпи наред заради щастлива новина: Стана баща за трети път

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещият на „Кошмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“ Иван Манчев черпи наред заради щастлива новина – стана баща за трети път. Любимата му Цветомила е родила син, а името на новороденото е Александър. Благата вест шеф Манчев съобщи на профила си във Фейсбук.
„Добре дошъл при нас! С радост ви съобщавам, че с любимата ми Цветомила станахме родители на прекрасно малко момченце – Александър. Благодаря за професионализма на д-р Максим Яков и неговия екип от Майчин дом-Варна, както и на лекуващия лекар д-р Стратиева от Първа АГ Болница „Св. София“.
Благодаря за любовта и подкрепата на нашите семейства и приятели!“
Шеф Иван Манчев чака бебе, но не от жена си: Развежда се след цели 18 години бракШеф Иван Манчев се развежда след 18 години брак Шеф Иван Манчев чака бебе, но не от жена си, а от не…May 2 2019vijti.com

На любовния фронт шеф Манчев направи сериозна промяна – той напусна съпругата си заради любовницата си. Междувременно стана ясно, че известният телевизионен готвач се е сърбал с жена си, а другата жена в живота му е станала майка и го е дарила със син.
Дали Александър ще стане повод за нови промени в живота на колоритния водещ още не е ясно.
Припомняме, че шеф Иван Манчев и бившата му съпруга Марина поддържат цивилизовани отношения и след раздялата си, видяха папараците на „Уикенд”. Макар и в развод, двамата продължават да въртят съвместно ресторантьорския си бизнес и прекарват много време един с друг. А когато са заедно на улицата, по нищо не им личи, че вече не са семейство.
Онзи ден Манчев и Марина крачеха рамо до рамо в района на „Петте кьошета”.

Топ кулинарят бъбреше делово с бившата си половинка напът към мерцедеса си. Когато стигнаха лимузината, готвачът зае шофьорското място, а госпожата се настани на седалката до него. После двамата отпрашиха към заведението си „Кактус” в кв. „Лозенец”.
Противно на очакванията, че разводът на Манчев ще е съпътстван от панаири, нищо подобно не се случва. Готвачът и Марина се разбрали мирно и тихо как да поделят богатството си, а стигнали и до извода, че в името на успеха си ще трябва да продължат да работят заедно. Екссъпругата и занапред ще е съдружник в бизнеса и ще е управител на ресторантите на Иван, а запазва и 3-стайния семеен апартамент. Жилището, което кулинарят доброволно й отстъпва, струва 500 бона.
Бракът на Манчев и майката на децата му – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо, издържа 18 години.
Източник: Лупа
Шеф Манчев пак е с жена си докато чака бебе от любовницатаШеф Иван Манчев и бившата му съпруга Марина поддържат цивилизовани отношения и след раздялата си, ви…Jul 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!