Самотна болна пенсионерка: 4 пъти ме ограбват, няма кой да ме защити

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

България е най-бедната държава в Европейския съюз, но има най-много полицаи и прокурори, кои не вършат никаква работа. Има много болни хора, повечето самотни, без никакви близки, лежащи инвалиди, в която група попадам и аз. Ние имаме нужда от човек, който да се грижи за нас. Има много жени, които искат да се грижат за тях, безработни млади пенсионерки, но ние не можем да си позволим, защото те искат европейски заплати. Може ли аз, която получавам 200 лв. пенсия, да плащам на жена за един час 8 лв.?! Аз като си платя сметките, остават ми по 3 лв. на ден – 1 лв. за хляб и за едно мляко. Освен това те са нахални и безскрупулни, и крадливи. Давам пример със себе си. Аз съм самотна стара жена, счупих си крака, в болницата ми взеха 2500 лв., макар че съм осигурена и съм работила 30 години.
Историята на мъжа, който плаши от кутиите за цигари свит на кълбо300 евро получил англичанинът Том Фрайн за снимката на мъртвото си тяло, която стои върху всички кут…Jul 20 2019vijti.com

Изпратих моя близка да отиде в дома ми и да вземе пари за операцията. Имах спестени 4000 лв. Тя знаеше, че имам пари. Каза ми да ѝ напиша едно саморъчно написано завещание. Беше ми много близка, имах ѝ доверие, а бях в безизходица. Каза ми, че не се знае какво ще се случи с мен на тази операция, ако се случи нещо (да умра), да можела да ми изтегли парите. Съгласих се. Но оживях и си поисках завещанието, а тя излъга, че го е скъсала. Още го пази и чака да умра. И ми открадна 1300 лв. от дома. Тя отчита парите с хвърчащи бележки, саморъчно написани, без да представи нито една касова бележка, нито фактура, че са похарчени за крака, докато съм била в болницата. И за 10 дни съм изяла толкова пари. МВР и прокуратурата с нищо не ми помогнаха, не ги интересуват факти и документи.

След това наех друга жена, защото бях на легло. Тя ми открадна всички златни бижута и преди да си тръгне, ми заповяда да сваля златните си обици, които 50 години бяха на ушите ми. Аз бях с две патерици, хвана ме за ръцете и каза, че ако не ѝ ги дам, ще ме убие. Предпочетох живота пред смъртта. Всичко взе и си отиде. Разследващите органи се оправдават, че нямам свидетели. Какво безобразие! Кой крадец ходи със свидетел?!

Обръщам се към всички стари самотни и болни хора – пазете се от женската мафия в града. Те са жестоки, нямат чувство за срам и съвест. Човешките ценности изчезнаха, пред нищо не се спират, откъдето минат, трева не расте. За всичко е виновна държавата (хората), но българинът е страхлив, невеж и сега стана мързелив. Аз съм ограбвана четири пъти, нямам нищо вече. Няма кой да ни защити.
И. Стоянова, Пазарджик
Източник: Ретро
Когато си на дъното на пъкъла: Тази история е за всички онези, които се изкушават да изневерят„Когато си на дъното на пъкъла, когато си най-тъжен, най-злочест, от парещите въглени на мъката, си …Jun 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!