Когато си на дъното на пъкъла: Тази история е за всички онези, които се изкушават да изневерят

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Когато си на дъното на пъкъла, когато си най-тъжен, най-злочест, от парещите въглени на мъката, си направи сам стълба и излез.“
Изминаха почти пет години, откакто напуснах съпругата си заради любовницата ми. Тогава ми се струваше, че от другата страна тревата е по-зелена. С Кали бяхме женени от едно десетилетие. Изоставих я два месеца преди нашата 10-годишна годишнина от сватбата. Ние сме родители на две прекрасни деца, които сега са тийнейджъри, но по онова време бяха едва на седем и девет години. Аз съм търговски представител и често пътувам по работа. Веднъж се наложи да остана в хотел три дни и точно там срещнах Иви. Не след дълго двамата се сближихме дотолкова, че станахме приятели във Facebook. Изпращахме си съобщения по цели дни и нощи. Тя беше разведена и имаше две деца. Характерите ни бяха толкова сходни, че скоро се влюбихме лудо един в друг. Чувствах, че е Иви е жената на живота ми.
Историята на моята голяма любов: Истината за красивия, самотен баща в който се влюбих, се оказа различнаИсторията, която искам да споделя с вас, се случи преди две години. Много обичам брат си и жена му. …Jun 1 2019vijti.com

Тази история се случи в много труден момент в брака ми. Не бях щастлив, не исках дори да се прибирам у дома. Съпругата ми изглеждаше досадна и също толкова нещастна. Не осъзнавах, че аз съм причината тя да е депресирана. Не й обръщах внимание. Взимах я за даденост. Бях прекалено зает да прекарвам цялото си свободно време с Иви. Мислех, че Кали не ме обича и, че единственото, което я интересува, е заплатата ми. Наистина грижеше се за мен и децата-готвеше, чистеше къщата, разхождаше домашните любимци, но това беше всичко. Всеки път, когато разговаряхме, тя непрекъснато се оплакваше. Всъщност е молила за вниманието ми: уикенди в някой курорт, разходки по плажа, гледане на филми – всичко, което върших с Иви зад гърба й.
Не издържах на вечното й мрънкане и подадох молба за развод. След развода бившата ми съпруга получи родителските права, а аз заживях заедно с любимата си. Виждах децата всеки втори уикенд – обичайният „неделен“ татко. Животът беше сладък! С Иви имахме невероятен сексуален живот. Правехме неща, които никога не съм изживявал с Кали. Имахме много приятели, родителите ми я обичаха, децата я харесваха. Бившата ми така и не пожела да се срещне с Иви – чувстваше се предадена. Поведението й ме накара да я намразя още повече. Толкова детински се държеше. Винаги е била такава егоистка. Но тя не ме интересуваше вече. Имах Иви и това ми стигаше. С любовницата ми живяхме заедно три години и никога не помислихме за брак.

В крайна сметка, без значение колко добре се разбирахме в началото „меденият месец“ приключи. Любовта ни започна да се пропуква. Веднъж се събудих около 2 часа сутринта и осъзнах, че ми липсва жената, с която създадох моя първи дом и семейство. Осъзнах също, че ако се бях отнасял към нея така, както се отнасях към Иви, тя също би цъфтяла от красота. Ако не бях се държал толкова лошо с Кали, и приятелите ми не биха се държали пренебрежително. Бившата ми съпруга се превърна в непознат човек, защото аз не й подарих времето, обичта и вниманието, които тя жадуваше и заслужаваше. Бях приключил брака си преди години с простото решение, че вече не е онова, което искам. Сам направих всичко възможно, за да убедя близките си, че Кали не е жената за мен. Господи, каква грешка направих! Пропуснах най-добрите години от живота на децата си. Не бях бащата, от който имаха нужда. Оставих майка им да се занимава сама с тях. Да, помагах финансово, но човек, живеещ извън семейството си, няма никаква реална представа какви са разходите на самотната майка. Докато Иви и аз хапвахме пържоли през уикендите, бившата ми съпруга е преживявала с яйца и препечени филийки. А знаете ли, че тя никога не се оплака? Нито ми поиска пари. Не е почивала, за да се грижи непрекъснато за децата. Остави ме да живея спокойно с любовницата си, макар че това я убивало. Що за човек бях аз? В момента, в който се появи пукнатина в брака ни, реших да избягам.

Бившата ми жена остана сама 4 години. Възприемах поведението й като ясен знак, че й липсвам и не ме е забравила. А всъщност просто е искала да се отдаде изцяло на децата ни. И тогава дойде денят, в който Кали се запозна със Стефан. Не съм предполагал, че ще ме заболи толкова при мисълта, че излиза с друг. Колко много съм грешал. Почувствах се наранен. Изпитвах дива ревност. Дори се чувствах ядосан и може би предаден. Тя се омъжи за Стефан и заживяха заедно. Тя създаде нов дом. Ново семейство, с моите деца… най-горчивото хапче за преглъщане. Най-накрая разбрах какво й е било през всичките тези години. И се почувствах съсипан. Във Facebook се появиха снимки, на които тя и съпругът й се разхождаха щастливи. На някои от тях той я прегръщаше, а на други – глезеше децата ми.

Прекарваха уикендите си на плажа и Стефан сърфираше с моя син. Имаше снимки и от Мавриций, където всъщност й е предложил брак. Дъщеря ми им е станала шаферка. Родителите и братът на Стефан я приветстваха в семейството си. Под снимките имаше коментари, че са благословени да имат толкова добра снаха. Кали сияеше от щастие. Тя излъчваше любов и нищо от това не беше за мен! Почувствах се така, сякаш някой ми изтръгна сърцето. Трябваше аз да бъда мъжът до нея. Но не съм. Знаете ли какво е да живееш в ад? Днес съм сам и от време на време виждам децата си. Сега те са големи и трудно прикриват гнева си към мен. Мразят ме, защото оставих тях и майка им. Кой може да ги обвинява? Да, Иви беше моята луда страст, но никога не стана майка на децата ми и истинската ми любов.
Източник: лична драма
Благодарна съм на съпруга ми, че ми изневери: Ако не се беше случило това, никога нямаше да открия истинската любовСега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла.…Jun 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!