Майката на Мегз на път да я бие по слава, показа голям талант и се превърна в звезда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Майката на топ дизайнерката МЕГЗ се оказа по-коментирана дори от дъщеря си тези дни.
Г-жа Каканашева се показа като отлична домакиня. Вече няколко месеца тя много активно публикува кулинарните си творения в известна кулинарна Фейсбук група.
Общността има близо 300 хиляди последователи и се казва „Домашни вкусотии“ и е собственост на известната кулинарна блогърка Теодора Титова.
Магдалена Каканашева успяла много бързо да натрупа популярност в групата. Не само заради известната си фамилия, а и защото точно като МЕГЗ тя имала талант да пише. Каканашева – старша веднага получила и специален дан „Разказвач на визуални истории”.
Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз повдигна завесата и каза кой всъщност управлява бизнеса на Румен РончевДизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разкри, че баща й е началник транспорт в бизнеса на половинката…Jul 14 2019vijti.com

Това е специален приз, които потребителите получават с нарастване на популярността им в групата. Г-жа Каканашева много бързо станала един от най- популярните членове я интернет общността. Като някои от постовете ѝ събират над 4 000 лайка, което е рекордно за публикуващите в групата. А под публикациите ѝ има стотици похвали и коментари на кулинарна тематика.
Злите езици шушукат, че нищо чудно МЕГЗ да подкрепи майка си и да използва връзките си в телевизията и да я уреди в някое кулинарно предаване.
Наскоро стана ясно, че скандалната Миглена Каканашева-Мегз е наследила от своята майка усета към правенето на пари от нищо. Именно родителката научила щерка си как да омотава в коварни схеми наивните мъже, които тичат след фустата й. Точно по този начин преди години самата Магдалена натрупала луди пари.

Тя завлякла с тлъсти суми цяла детска градина в родни Раковски, а да стори това й помогнал тогавашният й лубовник – отбелязва изданието.
В пловдивското градче Раковски още се разказва историята на майката на Мегз – Магдалена, окрала парите за ремонт на една от забавачките в града. Това станало, още когато дъщерята била ученичка. Г-жа Каканашева работела като касиер в детска градина в местния квартал „Секирово“. Заплатата й била близка до минималната и семейството се чудело как да свързва двата края.
Точно тогава обаче в градината решили да правят ремонт. Касиерката видяла в това златна възможност.

„Този ремонт излезе златен.
Каканашева започна да надписва сметките за материали и заплати на работниците, представяше за осребряване фалшиви фактури, проточи работата и завлече градината поне със стотина бона“ – твърдят местни жители.
За да направи всичко това, й била нужна сериозна помощ, и то от страна на строителните работници.
Каканашева-старша се насочила директно към шефа йм, който бил турчин. Засуканата по онова време госпожа за броени дни успяла да го омотае в мрежите си и да му стане любовница, макар че и той, и тя били официално женени – твърдят хора от Раковски.
Източник: Хотарена
Любовникът на Мегз – Румен Рончев неочаквано я натириБизнесменът Румен Рончев изолира любовта на живота си. Дизайнерката Мегз не е част от най-новото му …Jul 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!