Моята лична борба: Правя всичко възможно, за да се разведе синът ми и да вземе детето от нея

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Живеем в София. Синът ми е добро момче. Завърши университет, започна работа в банка. И там той започна да се среща с разни … Веднага разбрах защо последната се държи за сина ми. Искаше ѝ се да остане в София.
Веднага казах на сина си, че с такива момичета може да се забавлява само за поддържане на здравето. Но да не ги води у дома. Никога няма да приема! И след няколко месеца той доведе тази провинциалистка … Представи я и каза, че скоро ще стана баба!Таня щеше остане при нас за момента, тъй като не може да си плаща квартирата. И ѝ трябва спокойствие, да се храни добре, защото носи бебе.
Мислех си, че срещнах голямата любов: Просто не знам как да опиша това, което последваГрафикът за отпуските в службата нещо се обърка и ми се наложи набързо да променя плановете си за ля…Jul 19 2019vijti.com

Принудих го да направи тест за бащинство
Бях против това момиче, което живееше с нас. Но синът ми не го помоли да си тръгне. Той каза, че тя е най-прекрасната жена и я обича. Опита всичко, за да ми се хареса. Тя чистеше, готвеше и дори правеше кафе сутрин. Опитах се да я нараня, да я провокирам. Тя заяви, че няма да влиза в конфликти по никакъв начин.
Когато роди внука ми, веднага принудих сина си да направи тест за бащинство. Тестът се оказа положителен и синът ми наистина беше бащата.
Веднага им казах, че няма да помагам за внука си. Нека се справят сами. Няма да давам и пари. Достатъчно от това, че живеят при мен. Синът ми беше обиден, той не ми говори една седмица. Но после той сам дойде да поиска прошка . Така е.

Казах на снаха си, че дори не мисля, по-късно детето да остава при нас. Ако иска нормален живот за това дете, да го остави и да си тръгва. Ние със сина ми ще го възпитаме.
Какво мислите, че се случи? Тя разказа на сина ми всичко, а вечерта събраха багажа и се преместиха някъде. Обадих се на сина си и казах, че ще има моята помощ едва след развода. Нека вземе детето и да дойде. Затвори ми телефона.
Е, нищо, аз все още се боря.
Източник: За жената
Имат ли край паденията? Личната трагедия на родните президенти – политически провали и ожълтен живот*Дефилето на президентските Десита по публичната сцена навежда на дълбоки размисли за безрадостната с…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!