Тъжно: ​Хекимян навърши 35 години, но остана без парти

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Антон Хекимян се разминал с мечтаното от него тържество за 35-ата си годишнина заради отминалите европейски избори. Празничния ден водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви прекарал в репетиции за изборното студио, което водеше заедно с колегата си Светослав Иванов миналата неделя.
Въпреки че имал дори готова резервация за ресторант и бил поканил приятели, в последния момент му се наложило да я отмени и да отбележи повода само в офиса. Колегите му обаче се постарали да върнат усмивката и доброто му настроение и му подготвили изненада. Те украсили работното му място със символични балони под формата на цифрите 3 и 5, образуващи годините, които Тони навършил. Хекимян пък им се отблагодарил с почерпка, но тази година не спазил традицията да занесе домашно приготвена от него баница, тъй като не му останало никакво време.
Василена Гръбчева заби нож в сърцето на ХекимянМис Телевизионен чар Василена Гръбчева заби нож в сърцето на бившия си приятел Антон Хекимян, с кого…May 15 2019vijti.com

Алкохол също не купил, за да не наруши закона – в деня за размисъл не бива да се консумират спиртни напитки. Все пак той е една от най-популярните обществени личности и трябва да спазва разпоредбите много стриктно. Отчел се само с хубави шоколадови бонбони и плодови сокчета.
Най-болно му било, че не успял за ЧРД да се прибере при родителите си в родната Стара Загора, където обича да посреща всеки по-голям празник. Както отдавна се знае, Хекимян много държи на родителите си и връзката му с тях е особено силна. За сметка на това пък наскоро пенсионерите Златка и Гаро му били на гости в София, понеже им домъчняло, че не го били виждали от дълго време. Тони планирал да им се реваншира през лятната си отпуска, когато отново щял да почива на морето не с приятели или любима, а в тяхната компания, както и миналата година.

Като добър и примерен син, той често радва родителите си с чудесни екскурзии, на които цялото семейство се радва много. Припомняме, че откакто се е разделил с последната си официална половинка – репортерката на Нова телевизия Василена Гръбчева, Хекимян не се е впускал в любовни авантюри. За сметка на това пък бившата му вече е сериозно обвързана с младия неврохирург Асен Цеков, работещ в частната болница „Токуда“.
Източник: Ретро
Василена Гръбчева напълно забрави Антон Хекимян, смени го с млад лекарЛюбовната история на Антон Хекимян с красивата репортерка Василена Гръбчева окончателно вече е в мин…May 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!