Ани Салич каза дали си има богат любовник, напоследък свързват водещата с различни милионери

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ани Салич отвърна на удара. След като водещата на Нова тв постоянно е свързвана с любовници милионери, тя реши да опровергае слуховете, научи HotArena.
Според жълтите медии Салич получава и колосалната сума от 18 000 лева на месец от заплата.
„Жълтите медии отново лъжат за баснословната ми заплата, апартаменти в София и по света, палат в Рударци и Волво за 100 000… Ще дойде Видовден за всички, които се хранят от откровени лъжи. Моят палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 и оценена от застрахователя ми за 10 хиляди евро. Работя всеки божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща на новини, плащам си данъците, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници“, яростна е Салич, цитира „България Днес“.
Ани Салич изнемогва, мъчи я сериозен проблемАни Салич изнемогва с издръжката на сина си Лазар, който е студент в Холандия. Въпреки космическата …Jun 9 2019vijti.com

Припомняме, че Ани Салич заживя с майка си и дъщеря си Хана след развода със съпруга си Бранко Салич, узна HotArena.
Двамата прекратиха брачния си съюз окончателно преди две години след много раздели и събирания. По време на връзката им той обичаше да я глези, като за един от рожденните й дни й подари нова кола.
Журналистката се хвалеше, че й поднася всяка сутрин кафето в леглото и обича да й прави романтични изненади, но двамата много спорели за възпитанието на децата. Причината за развода обаче едва ли е това. Тя така и не излезе наяве, но е факт, че през годините са му приписвали много извънбрачни връзки със засукани мадами.

След раздялата им Ани поканила майка си в луксозния си апартамент в квартал „Манастирски ливади“, за да й помага за децата. Дъщеря й Хана сега е на 13 години. Тя учи в Италианския лицей в Горна баня, където е още от детската градина, но е приета в Американския колеж, писа „Галерия“.
Синът й Лазар вече е на 20 години.
Той е студент втори курс по изкуствен интелект в Холандия и от години не живее в България.
Затова Ани сега се е преселила в женско царство само с майка си Златка и дъщеря си Хана. Тя е много признателна на майка си, която заради внуците си се пенсионира по-рано, за да може да помага на дъщеря си.
Източник: Хотарена
Финансови затруднения налегнаха Ани Салич, водещата разпродава имането сиФинансови затруднения принудили Ани Салич лека-полека да започне да се разделя с имотите си, защото …Jun 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!