Ани Салич изнемогва, мъчи я сериозен проблем

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ани Салич изнемогва с издръжката на сина си Лазар, който е студент в Холандия. Въпреки космическата си заплата в Нова тв, водещата едва успява да покрие разходите, свързани с обучението на сина си.
За да се справи с непосилните за нея разноски, тя разпродава имотите си. Водещата вече е обявила за продан парцел в село Рударци. Локацията му е повече от атрактивна – намира се квартал на богатите в непосредствена близост до минерални извори. Парцелът е с площ от един декар и въпреки отличните му характеристики, липсват кандидати за покупка.
Ани Салич се приюти при майка си след развода: Всеотдайната й родителка се пенсионира по-рано, за да може да й помагаЕдна от емблематичните новинарки, Ани Салич, заживя с майка си и дъщеря си Хана след развода със съп…May 10 2019vijti.com

Причината за липсата на интерес е високата цена. Имотът е със сантиментална стойност за новинарката. Тя се сдоби с парцела по време на брака си с Бранко. Двамата възнамеряваха да построят там втора къща, в която да прекарат старините си.
Но след раздялата им, Ани Салич окончателно се отказа от идеята за строеж на втора къща. Тя вече има просторен палат в селото, където се нанесе след развода.
Противно на твърденията, че телевизионерката се вписва идеално в селската обстановка, се оказва, че съседите й я недолюбват. Те не я харесват, защото си позволила да заграби общински терен пред къщата, в която живее.

Мястото било предназначено за път, на който колите да обръщат. Но още с пристигането си в Рударци, Ани Салич хвърли око на парчето земя пред дома си и бързо го присвоила, пише Хот арена.
Както вече стана ясно, Ани Салич, заживя с майка си и дъщеря си Хана след развода със съпруга си Бранко Салич.
Двамата прекратиха брачния си съюз окончателно преди две години след много раздели и събирания. По време на връзката им той обичаше да я глези, като за един от рожденните й дни й подари нова кола.
Журналистката се хвалеше, че й поднася всяка сутрин кафето в леглото и обича да й прави романтични изненади, но двамата много спорели за възпитанието на децата.

Причината за развода обаче едва ли е това. Тя така и не излезе наяве, но е факт, че през годините са му приписвали много извънбрачни връзки със засукани мадами.
След раздялата им Ани поканила майка си в луксозния си апартамент в квартал „Манастирски ливади“, за да й помага за децата. Дъщеря й Хана сега е на 13 години. Тя учи в Италианския лицей в Горна баня, където е още от детската градина, но е приета в Американския колеж, писа „Галерия“.
Синът й Лазар вече е на 20 години.
Той е студент втори курс по изкуствен интелект в Холандия и от години не живее в България.
Затова Ани сега се е преселила в женско царство само с майка си Златка и дъщеря си Хана. Тя е много признателна на майка си, която заради внуците си се пенсионира по-рано, за да може да помага на дъщеря си.
Източник: Разкрития.ком
Ани Салич разказа за детството си и бурните младежки годиниВ дома на Ани Салич е женско царство Ани Салич навърши 50 години само преди няколко дни. Тв водещата…May 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!