Алекс Сърчаджиева към Ласкин: 6 месеца кошмар, Иване

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Алекс Сърчаджиева публикува трогателен пост за починалия Иван Ласкин, с когото дълги години споделяше семейните радости и неволи. Поводът е 6 месеца от кончината на любимия й, който си отиде на имения си ден. Ето прочувствените думи на актрисата:
Шест месеца Иване!!!! Истината е , че не мога да повярвам !!! Сякаш е просто кошмар !!! Но няма тук да пиша и изливам чувствата си !!! Защото е тъпо и безсмислено !!! Единственото , което мога да постигна е да ме разнасят по тъпите жълти вестници ……… С теб не веднъж сме говорили колко е важно човек да може да благодари !!! Колко хубаво звучи думата благодаря !!! Аз шест месеца мълча!!! Днес искам да Благодаря !!! Благодаря на всички вас които сте около мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете!!!
Почернената Алекс Сърчаджиева трогна хората с признание за Ласкин, актрисата заминава в чужбина„Още не мога да си намеря място от загубата. Много те обичам, любими, никога няма да те забравя“, на…May 17 2019vijti.com

Благодаря ви от цялата си душа и сърце , че не ме оставяте !!! Благодаря ви за истинското приятелство и любовта , с която ме обгръщате !!! Благодаря ви , че ми помагате със София !!! Благодаря ви , че домовете ви са и мой дом!!! Благодаря ви , че ви имам !!! Обичам ви безкрайно много !!! Бих ви изброила , но ме е страх да не пропусна някой !!! Ама вие си се знаете де ???? Тази ваша любов и подкрепа аз няма да забравя до края на живота си!!! А другото мили мой Иван е само между нас.
В интерес на истината, макар да се сърди на „жълтите вестници“, Александра успя бързо след трагичния край на любимия да си върне усмивката и да продължи напред. Актрисата се готви за новото тв риалити „Игри на волята“, като същевременно отдъхва активно с приятели.

Алекс Сърчаджиева отново е руса, след като веднага след смъртта на съпруга си Иван Ласкин рязко смени имиджа и боядиса косата си в шоколадово кафяво. Младата вдовица запази тъмния цвят само няколко месеца и днес отново е блондинка с помощта на своя доверен фризьор, който се грижи за нея по време на участието й в Биг Брадър.
Сезонът в Сатиричния театър приключи за Алекс и се очаква съвсем скоро тя да посети морето с дъщеря си и приятелки, най-вероятно в съседна Гърция. По традиция Ласкин и семейството му всяка година отдъхваха в южната ни съседка с приятели и Алекс решила и този път да посети Халкидики.
Много е вероятно Алекс да е водеща на новото предаване „Игри на волята“ заедно с Азис, чието име бе оповестено преди седмица.
Източник: Лупа
Алекс Сърчаджиева понесе поредното си житейско изпитание, блъснаха колата й на път за телевизиятаИнцидентът се е случил в ромската махала По всичко личи, че перипетиите, пред които животът изправя …Apr 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!