Деси Цонева смени кумата, приятелката на шеф Манчев се отказа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Деси Цонева продължава да работи активно
Деси Цонева сменя кумата за сватбата си в последния момент. Преди няколко дни репортерката обяви, че с нейния любим Явор Стефанов ще сключат граждански брак в много тесен кръг. Деси каза, че кум на сватбата им ще бъде шеф Манчев, но се наложило да сменят кумата.
Дори бременността не пречи на Деси да е хиперактивна. Бъдещата майка споделя, че се чувства добре и бременността не й създава проблеми. „Супер. Хиперактивна! Имам проблем с тази хиперактивност, изобщо не ме свърта на едно място, а всички казват, че трябва да си почивам повече. Но аз просто не мога да стоя мирна“, разкрива Цонева, пише life.dir.bg.
Шеф Манчев и приятелката му ще кумуват на сватбата на Деси ЦоневаИзвестният майстор готвач шеф Иван Манчев и приятелката му ще кумуват на сватбата на Деси Цонева и и…Jul 2 2019vijti.com

Деси разкрива и подробности за сватбата им с Явор. На бъдещата майка й предстои „скромно подписване с тежка булчинска рокля“. Наскоро Деси сподели, че ще отложат голямото тържество за догодина, след като вече е родила и е спряла да кърми.
Бъдещата майка признава, че за тържеството тогава си е избрала много секси рокля, която не е подходяща за гражданската церемония, защото сега е бременна. „Догодина роклята ще е друга. Даже съм си я избрала. Но моделът е доста секси и с бременно коремче не става. Тази година съм с роклята на Глория, моята приятелка“, споделя Деси.
Бъдещата майка споделя също, че в последния момент се е наложило да сменят кумата, но кум все още ще й бъде шеф Иван Манчев. „Иначе и кумата се смени в последния момент. Решихме, че е по-резонно да е моята най-добра приятелка Марго. Пък и жената до Иван не иска никаква публичност и това ще я натовари“, разкрива Деси.

Репортерката на „На кафе“ подчертава още веднъж, че се чувства добре. „Както казах вече, всичко е наред. Коремчето расте сериозно“, казва бъдещата майка.
Майката на Деси – Мариана с нетърпение чакала раждането на бебето. Семейството обаче тъжи, че бащата на тв водещата – легендарният журналист Димитър Цонев няма да може да се порадва на своята внучка.
Той бе покосен от тежък инсулт и си отиде през август 2016 г. на 56 години.
Провокативната брюнетка преди време сподели, че Явор Стефанов е човекът, който й е помогнал да стъпи на крака след смъртта на баща си, към когото бе много привързана.
Източник: kliuki.ws
Мъжът на Деси Цонева й прави неочаквано скъп подарък, изненадата е огромнаДеси Цонева ще е новодомка в най-скоро време, научи „Уикенд” от свои източници. Дъщерята на покойния…Jun 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!