Мъжът на Деси Цонева й прави неочаквано скъп подарък, изненадата е огромна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Деси Цонева ще е новодомка в най-скоро време, научи „Уикенд” от свои източници.
Дъщерята на покойния тв журналист Митко Цонев е бременна с второто си дете, а приятелят й – издателят Явор Стефанов, иска да я изненада преди раждането с просторно и луксозно жилище. Към момента двамата обитават неговия апартамент на ул. „Боровец” в кв. „Стрелбище”.
„Мъжът й е решил да запише баровския имот, който ще купи, на нейно име. Много щедър жест!”, коментират с възторг информаторите ни.
Наш репортер откри през седмицата Деси във Флоренция. Пред „Уикенд” тя потвърди плъзналата мълва, че бебето в утробата й е момиченце и уточни, че се намира във втория триместър на бременността си.
Деси Цонева: Татко ми прати Явор, за да ме види щастлива отновоДеси Цонева е на върха на щастието в момента, почти три години след смъртта на баща й. Щерката на по…May 6 2019vijti.com

„Няма да кажа обаче дали с Явор ще се венчаем или не, защото съм суеверна. Някои неща не бива да се говорят предварително”, сподели ни внучката на Анахид Тачева.
Наследницата на известната фамилия Цоневи чака момиченце от гаджето си издателя Явор Стефанов, с когото са заедно от близо две години. Живот и здраве, бебето трябва да се роди през есента.
Това ще е второ дете за Деси, която има 9-годишен син – Янчо Таков-трети.
За Явор пък това ще е трета щерка. Той има две дъщери от първия си брак – на 17 и 20 години.

Деси и Явор били много щастливи, че отново ще стават родители, научи Lupa.bg от свои източници. В началото на връзката си двамата не искаха да я афишират публично, тъй като предпочитаха сами да се радват на любовта си без любопитни хорски погледи.
Майката на Деси – Мариана с нетърпение чакала раждането на бебето. Семейството обаче тъжи, че бащата на тв водещата – легендарният журналист Димитър Цонев няма да може да се порадва на своята внучка.
Той бе покосен от тежък инсулт и си отиде през август 2016 г. на 56 години.

Провокативната брюнетка преди време сподели, че Явор Стефанов е човекът, който й е помогнал да стъпи на крака след смъртта на баща си, към когото бе много привързана.
Деси шокира всички близки и приятели на фамилията на погребението на Цонев, появявайки се в неуместна рокля с гол гръб и микрофон в ръка. Тя обикаляше опечалените, смееше се неадекватно и обясняваше, че е добре, че баща й си отишъл, защото иначе щял да бъде „зеленчук“. Погребението бе като сватба и всичко е бе заснето с нает от нея дрон.
Източник: Хотарена
Деси Цонева ще се изявява в свое собствено предаване: Дори в стресирани моменти, когато съм най-изнервена, готвенето ме успокояваДеси Цонева се успокоява с готвене Деси Цонева пуска свое предаване. Тя разкрива, че отдавна има так…Apr 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!