По информация на социалните служби: Семейството на убитото дете от Габрово било за пример

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Семейството на Дилян Бетев, Поля Христова и 5-годишния им син е било за пример. Така поне излиза от информацията на социалните служби, въпреки че фамилната история завърши трагично със смъртта на детето им, отговорен за която се смята бащата.
„Доходите им са били нормални. В нашата дирекция по никакъв повод не са постъпвали сигнали, че има рискове за здравето на детето. Впечатленията на служителите са, че момченцето се отглежда при много добри условия“, твърди Радослава Христова от дирекция „Социално подпомагане“.
Според „Нова телевизия“ 31-годишният Дилян е направил самопризнания, с които потвърждава, че е хвърлил детето си от виадукта на Околовръстното шосе в Габрово, преди да реши да се самоубие, а след това да позвъни за помощ на тел. 112. Предстои му разпит пред съдия.
Два месеца след трагичния инцидент лошите новини за семейството на Шабан Шаулич не спират, нанесоха голям удар на съпругата муРазследването вероятно ще се проточи доста време Два месеца след трагичния инцидент, в който Шабан Ш…Apr 22 2019vijti.com

Дилян Бетев е живеел на семейни начала с майката Поля Христова. Тя е била издирвана от две седмици от нейни познати и приятели, които са пускали и постове в социалната мрежа, но в крайна сметка е била открита невредима. Според приятелки на майката, тя е изчезнала, след като е била пребита жестоко от мъжа си.
Известният с прякора Дидко Малкия е лежал в затвора за кражби и наркотици. Назначена е психиатрична експертиза, за да се установи дали той може да носи отговорност за стореното. Все още няма информация Бетев да е привлечен като обвиняем.
До момента на трагедията нито майката Поля, нито съседи са подавали сигнали за насилие в семейството. Според личния лекар на детето то е имало вид на добре гледано, водено е редовно за задължителните имунизации.

Съседи разказаха, че семейството живеело видимо спокойно до преди няколко дни.
„И преди една седмица сподели тука, даже се разрева, каза съпругата ми избяга, какво стана…не мога да кажа, какво им е отношението! Взела си багажа и къде е отишла, в неизвестност. Не я знае къде е, може би ме съмнява, че така я наказва чрез детето, коментира съседката Марта Георгиева.
„Тук баща му купуваше толкова много играчки, няма друго дете толкова задоволено! Не знам, аз това чух днес, когато казал, че разлепял брошури „Мамо, върни се!“, заяви Руска Русинова, търговец.
Източник: Дир.БГ
Полусляпа и трудноподвижна баба продава покъщнината си, за да изплаща дългове на покойни родниниПонеже е трудноподвижна, не се прибира у дома и денонощно е до „сергията” Полусляпа и трудноподвижна…Jul 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!