Най-богатите звезди в държавата: Васко Кеца наследил милионите на канадска баба

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Васил Найденов е живото доказателство, че музикантът храни не само къща, а и царски палат, в какъвто живее самият той. Не всички пари, с които естрадният певец разполага, обаче са изкарани с пеене и концерти.
Въпреки че на 68-годишна възраст Кеца не спира да се изявява и прави по минимум 10 участия в месеца, част от богатството си натрупал по наследствена линия. Неговата баба, която била ултрабогаташка в Канада, му завещала милиони долари, които Васил едва ли можел да похарчи в този живот. И преди изпълнителят на „Телефонна любов“ е разказвал, че е имал възможност да замине за Детройт при нея, но така и не се възползвал.
Вече трета изява на Васил Найденов се проваля, напоследък на Васко Кеца хич не му вървиВирус е отложил последния концерт на Васил Найденов в столичен пиано бар, научи HotArena. Това обяви…Jun 29 2019vijti.com

Още когато бил в осми клас, баба му искала да го осинови и той можел да замине да живее при нея в Канада. Щял да бъде материално осигурен, защото съпругът ѝ е бил гениален конструктор. Така или иначе обаче, тя му завещала всичко, което имала. Единственото, за което Васил съжалявал, било, че не можал нито да ѝ благодари лично, нито да се сбогува с нея за последно на смъртния ѝ одър.
„Най-много ме е яд, че години по-късно, когато с Богдана Карадочева бяхме на турне в Монреал и аз можех да отида да я видя, беше още жива, не го направих. В самолета една от тези „важни личности“, които винаги ни съпровождаха, ми каза: „О, забравих, имахте покана за Детройт!“. Аз изтръпнах – да не си помислят, че искам да бягам. Това са нелепостите в живота. Често съм си задавал въпроса какво щеше да стане, ако бях заминал за Детройт“, споделя Найденов.

Благодарение на богатите си роднини в момента той се намира в Топ 5 на най-заможните знаменитости у нас. Въпреки че в последните години отчита по-малко доходи, изкараните от него пари за пред официалните институции не падат под 400 хиляди лева на година. В естрадните среди се говори, че Кеца разполагал с над 5 милиона лева на влог, макар преди време да гръмна с още 2 млн. покрай фалита на КТБ. И при него, както и при колежката му Лили Иванова, съществува въпросът кой ще наследи богатството му.
Според близки до звездата той имал намерение да остави спестяванията и имотите си на децата на природената си сестра, с която бил по-близък. Голяма сума щяла да остане и за най-близкия му човек, приятел и импресарио – Ивайло Манолов, с когото са заедно повече от 30 години. За лоялността Кеца се отблагодарява на Манолов и сега, като му подарява най-редовно редки диаманти. Колекционерството на скъпи камъни е едно от хобитата му.
Източник: ретро
Васко Кеца остана без пенсия, разочарованието му от държавата и музикалния бранш е голямо„За съжаление държавата остави и мен, както много други колеги, без пенсия“, сподели разочарован Вас…May 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!