Васко Кеца остана без пенсия, разочарованието му от държавата и музикалния бранш е голямо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„За съжаление държавата остави и мен, както много други колеги, без пенсия“, сподели разочарован Васко Найденов, разбра HotArena.
По време на награждаването на „Златното перо“ Васко Кеца благодари за приза, но изказа и възмущението си, че в последните години в музиката много се върви към модернизъм, визирайки младите поп изпълнители.
Той се оплака още, че е спрял да прави нови песни, защото не вижда смисъл в това. „В България музикалните редактори не желаят да пускат балади и бавни неща. Били демоде.
Това е причината да не пускам нищо ново“, оплака се легендата.
На съветите на кои ясновидци се осланят в живота звезди като Лили Иванова, Ани Салич, Любо Нейков, Васко Кеца и други народни любимци?Юксел Кадриев си гледа при астролози Манията да надникнеш в бъдещето е обзела тотално българското об…Jan 3 2019vijti.com

Певецът е огорчен и не крие, че се чувства чужденец в собствената си държава. Въпреки това той не се оплаква от публиката си, тъй като редовно има участия, които феновете му не пропускат.
Проблемът с пенсиите на естрадните легенди не се решава повече от десет години, предават от България днес.
Наскоро в медиите излезе информация и за пенсията на Силвия Кацарова.
„Чак сега, на 65 години като станах, разбрах, че човек не бива да се доверява на никого. За съжаление, хора, на които много съм държала през годините, се оказва, че са се възползвали от мен.

От години взимам инвалидна пенсия в размер на 110 лева. Иначе съм се подготвила с документите за пенсия, когато навърших 60 години, но се оказа, че счетоводителят ми не е внесъл в НОИ всичко необходимо и сега сама трябва да се оправям. Страшна немарливост цари навсякъде. Много съм разочарована“, заяви Кацарова пред ежедневник.
От 15 години тя е с 65% инвалидност заради операциите на ставите. Наскоро тя дори претърпя поредна операция. „Тези дни дори си взех инвалидния талон за паркиране. Не е лесно. Но не обичам да се оплаквам. Когато болката стане нетърпима, тогава ще се обърна към хирурзите отново“, смята Кацарова.
Източник: Хотарена
Васил Найденов се сдоби със супер луксозно жилищеВасил Найденов действа с размах и организира свой апартаментгейт, на фона на скандалите с правителст…Apr 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!