Незаменимо природно лекарство: Смесете зехтин и морска сол и ще се отървете от куп здравословни проблеми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Невероятните лечебни свойства в тези два хранителни продукта, които решават много здравословни проблеми.
Това невероятно естествено лекарство намалява остеопорозата и след това лечение няма да почувствате болка в продължение на няколко години.
Това е масажна смес , приготвена от нерафинирано растително масло и сол (можете също да използвате морска сол).
За лечебната смес се нуждаете от 10 супени лъжици сол и 20 супени лъжици зехтин или слънчогледово олио.
Приготвяне: Смесете солта и маслото в стъклена купа. Затворете и разбъркайте. След няколко дни получената смес е готова.
Как да се лекуваме с ягоди: Те са уважаван източник на здраве в народната медицинаСъс своя примамлив външен вид и отлични вкусови качества, ягодите си осигуряват място в списъка на л…Jun 5 2019vijti.com

Приложение: Всяка сутрин трябва да нанасяте с енергичен масаж, на гръбначните прешлени и местата, където изпитвате болка. В началото масажирайте 2-3 минути всеки ден, добавяйки още 2-3 минути, накрая приближавате времето за масаж до 20 минути. След като приключите с масажа, изтрийте врата с влажна и топла кърпа.
Прилагането на този масаж може да доведе до леко дразнене на кожата. Ето защо, след края на масажа, избършете кожата със суха кърпа и нанесете малко бебешка пудра.
След 10 дни лечение ще забележите, че кръвообращението ще се подобри и хрущялът и костната тъкан ще бъдат подновени. След само 8-10 лечения ще забележите радикални промени.
Кръвният поток към гръбначния стълб се подновява, главоболието изчезва и зрението се подобрява. Това се обяснява с пречистване на тялото от токсини и нормализиране на метаболизма.

По време на този процес може да почувствате лека сънливост или световъртеж. Но това е рядко явление. По правило лечението на остеохондрозата по този начин дава отлични резултати без никакви отрицателни ефекти.
Още ползи от морската сол:
Морска сол при хрема
– При лека хрема. Правете си гореща баня за краката, като добавите във водата шепа сол.
Морска сол при гнойни рани

– При малки гнойни ранички. В чаша гореща вода разтворете 2 супени лъжици готварска сол и 2 таблетки фурацилин. Разбъркайте добре, натопете бинт от няколко слоя и наложете компреса към раничка за 8 до 12 часа. След 2-3 дни гнойта ще се изчисти и раничката ще заздравее.
Морска сол при силно главоболие и отравяне
– При главоболие. Няколко пъти на ден налагайте на челото си солеви компреси.
– При отравяне. Изпийте 2-3 чаши слабоосолена вода, след това бръкнете с пръсти до корена на езика и предизвикайте повръщане. Повторете поне 10 пъти. Като слабително изпийте 20 г сернокисели магнезиеви соли, разтворени в 400 г вода.
Източник: lekuvai.bg
Изпитан метод от древнокитайската народна медицина с алуминиево фолио, с който забравяте за всякакви болки в ставитеКое е основното физическо свойство на направените от чист алуминий лист, лента и форио? Неговата из…Feb 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!