Горещ слух в актьорските среди: Неслучайно Владо Карамазов е обвил личния си живот в мистерия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Откакто е станал звезда, един от най-търсените актьори у нас Владимир Карамазов, баламосва медиите и своите почитатели, че не се интересува от любовни ласки. Никой никога не забелязвал 40-годишния красавец на публично място с жена. Единствената по-интимна близост с представителка на нежния пол Карамазов демонстрира по време на екранните си секс сцени в хитовата крими поредица „Дяволското гърло” с Теодора Духовникова.
Двамата бяха в главните роли, но страстта им уви, останаамо на малкия екран. Владо дори възропта публично срещу слуховете, че е асексуален и не прави секс. „Естествено, че обичам секса. Кой не го обича?! Сега, колко често ми се случва да го правя, е друг въпрос”, заяви преди време актьорът и поясни, че от много работа в киното и Народния театър, не можел да си хване сериозно гадже. Надявал се, че някой ден щял да стане баща.
Владо Карамазов крие майка-рокерка: Юлия е бивш лекоатлет и кметски пълномощник на кв. „Илиянци“Юлия Александрова, майката на актьора Владо Карамазов, е готина рокерка, става ясно от публикувани в…Jun 20 2019vijti.com

Клюките, че е на другия бряг се подклаждат и мистерията, в която Карамазов е обвил личния си живот. На журналистическите въпроси има ли в момента приятелка, актьорът винаги отговаря с „не”. Според източници на „Уикенд”, които пожелаха анонимност, от няколко години Карамазов имал по-специални отношения с известен столичен медик. Артистичният и романтичен доктор, който в момента е на най-високото стъпало в болничната йерархия, тръгнал от най-ниското ниво. Според мълвата, която циркулира в медицинските среди, амбициозният медик имал всички шансове да се издигне до поста здравен министър или поне зам.-министър.
Сред вип пациентите на хирурга била дори естрадната прима Лили Иванова. Персоналът на болницата неведнъж е забелязвал изпълнителката на „Камино” да посещава неговия кабинет. Вечната Амбър ценяла доктора не само заради професионализма му, но и заради неговата дискретност. Той пазел лекарската тайна по отношение на нейните болежки. Преди години естрадната звезда получила сериозен кръвоизлив в корема след концерт в Разград и оцеляла по чудо. Близкият до сърцето на Карамазов лекар, бил един от малцината специалисти, на които Лили се доверявала.

Като дете хирургът често боледувал и се налагало да му поставят множество болезнени инжекции. Затова намразил „белите престилки” и се зарекъл, че ще стане всичко друго, само не и лекар. Като ученик в десети клас променил решението си. Първо бил санитар, а днес вече се нарежда сред най-добрите столични хирурзи. Най-голямата му страст са пътешествията и изкуството. Освен че винаги имал билет за първия ред на всички театрални постановки на Владо, докторът пишел стихове и обожавал да ходи по галерии. Предпочитал живописните платна на „старите майстори”.
След като прехвърлил 40-те, суетният медик започнал да полага изключително много грижи за външността си. Една от най-очевадните била да боядиса косата си в гарвановочерно.
Източник: Хотарена
Карамазов напуска „Откраднат живот“: Здравни проблеми изхвърлят актьораС чакръкчия от Сливенско е свързана последната надежда на звездата от „Откраднат живот“ Владо Карама…Feb 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!