Владо Карамазов крие майка-рокерка: Юлия е бивш лекоатлет и кметски пълномощник на кв. „Илиянци“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Юлия Александрова, майката на актьора Владо Карамазов, е готина рокерка, става ясно от публикувани в профила на актьора снимки на женат, която го е родила на този свят, узна HotArena. Симпатягата Юлия, която според приятели на актьора е бивш кметски пълномощник на кв. „Илиянци“, е главата в семейството Александрови. „Преди време тя отговаряше за разрешителните на продавачите в местните търговски центрове и докладваше на кмета на кв. „Надежда“ за всичко, което се случва в района. Беше много стриктна“, разказват запознати, писа „България Днес“.
С днешна дата Юлия, която е бивша лекоатлетка, предпочита да ходи на екскурзии по света и да се грижи за внука си Калоян, дете на по-малкия брат на актьора – Иван.
Карамазов напуска „Откраднат живот“: Здравни проблеми изхвърлят актьораС чакръкчия от Сливенско е свързана последната надежда на звездата от „Откраднат живот“ Владо Карама…Feb 20 2019vijti.com

Освен, че е млада по дух, г-жа Александрова има определени политически пристрастия и гласува на всички избори за разлика от синовете си.
Припомняме, че с чакръкчия от Сливенско е свързана последната надежда на звездата от „Откраднат живот“ Владо Карамазов. Той е готов на всичко, само и само да се спаси от мъчещата го дископатия. Актьорът толкова е закъсал със здравето, че болежките не му позволяват да изпълнява планираните си ангажименти в Народния театър. Преди дни например от Камерната сцена на Народния театър се е наложило да падне постановката „Богът на Касапницата“, в която Карамазов участва заедно с Александра Василева, Радена Вълканова и Юлиан Вергов. Актьорът се е почувствал зле и уведомил управата на храма на Мелпомена, че не е в кондиция да играе.

Карамазов се е видял в чудо и не открива лек за заболяването си. Пробвал е какво ли не – от традиционната медицина, през плуване, до народни лечители. След като сподели за проблема с последователите си в своята вайбър общност, загрижени за здравето му фенове го затрупаха със заръки и съвети как да облекчи болежките си. Екранният д-р Карагьозов се сдоби с телефонния указател на най-известните чакръкчии и кинезитерапевти в цялата страна. Препоръчаха му и лечение в санаториума с минерална вода в село Баните. Последната му надежда обаче е бай Добри – лечител от сливенското село Селиминово. 70-годишният дядо цери пациенти, предимно болни от дископатия и шипове, чрез алтернативни методи като биоенергия.
Източник: Хотарена
Перфектното звездно семейство: В сериала Евтим Милошев решава, но вкъщи думата има ХристинаНедоспиване, непоносим стрес и неимоверни усилия стоят зад сериала „Откраднат живот”. „От четвъртък …May 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!