Майката на Рачков е съсипана: Водещият принуден да се върне в Бургас, за да се погрижи за родителите си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Димитър Рачков се върнал в родния Бургас, за да се погрижи за родителите си, които не били на себе си след поредния арест на по-малкия му брат Петър.
Той бе арестуван от полицията в морския град в края на май, когато по време на скандална акция служители на реда го сгащиха да продава синтетични наркотици, които произвеждал сам в дома си в бургаския ж.к. „Възраждане“.
Той предвидливо ги криел в запалки, защото знаел, че ченгетата душат около него седмици наред.
Родителите му разбрали за поредния арест от медиите, а майка му Станка изпаднала в ужас и едва не припаднала от притеснения и отчаяние. За да й вдъхне малко кураж, комикът решил да навести нея и баща си и да поговори с тях надълго и широко, пише „Ретро“.
Мария Игнатова разказва за раздялата си с Димитър Рачков в песенВ първата си песен Мария Игнатова разказва за раздялата си с Димитър Рачков Влади Ампов-Графа прибра…Jun 22 2019vijti.com

Визитата му съвпаднала и с неговото предварително участие в Бургас, където отново игра авторския си моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков“. Мама Станка го придружила в Летния театър и изгледала цялата програма, но не от първия, а от последния ред, за да не се набива на очи.
Дори чрез постановката намерил начин как задочно да вкара и майка си и да й каже, че я обича. Въпреки че му е дошло до гуша от издънките на брат му, Рачков е готов отново да му помогне. Петър бил сгащван няколко пъти с наркотици, но все се отървавал от правосъдието.
Припомняме, че наскоро Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на „Капките“ заведе един от най-близките си хора на Малдивите.
Комикът редовно пуска шеги, че иска да бъде като Маги – да ходи през месец до някой екзотичен остров. И ето че след редица закачки Халваджиян се решава да покани единия от водещите на „Капките“ с него.

С продуцента е и съпругата му Кремена. През миналата година Рачков и семейство Халваджиян отново почиваха заедно. Компания им правиха Гала и нейният Стефан. Тв семействата тогава избраха Италия, пише „България Днес“.
Сега, след като Рачков и Мария Игнатова се разделиха официално, комикът е без половинка на Малдивите.
С почивката Халваджиян иска да се отблагодари на Рачков за поредния силен сезон, който изнесе в „Капките“. Бургазлията е основният виновник предаването да е сред най-гледаните по телевизията. Марковите лафове на Рачков карат зрителите да не спират телевизора, само и само да се посмеят на воля.
Източник: Марица
Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков, подари му нещо много вълнуващоМаги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на „Капките“ заведе един от най…Jun 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!