Иво Аръков се влюби до полуда в турска звезда: Бих умрял за нея

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актьорът Иво Аръков отново е влюбен! Даже лудо влюбен. И то не в коя да е мацка, а в световноизвестна турска звезда, разбра HotArena.
„Мелиса е жената, за която бих умрял. Невероятна е, неземна“. Така похвали колежката си Иво, който от известно време почти се е преселил в южната ни съседка.
Мелиса Памук е на 28 години и е една от най-големите надежди на турското кино. Двамата с Аръков се запознават на снимките на сериала „Ирония на съдбата“, в който нашенецът си партнира с турския Брад Пит – Къванч Тътлъту. От момента, в който Аръков и Мелиса се видели, те си пишат постоянно в интернет и тв водещият прескача често-често до Истанбул, за да се вижда със звездата. Освен актриса Мелиса е и модел, родена в Харлем, Холандия. През 2011 г. е била Мис Турция, а у нас е по-известна с ролите си на Асу в сериала „Черна любов“ и на Джемре в сериала „Сблъсък“.
Иво Аръков осъден за 35 000 лева, ЧСИ запорира бъдещите му приходиАктьорът Иво Аръков е осъден да заплати близо 35 000 лева на своя бивш съдружник Антон Данов. Решени…Jun 10 2019vijti.com

„Не говоря за личния си живот от много време. Няма да го направя и сега“, категоричен бе пред вестника Иво Аръков. Звездата на Би Ти Ви и шоуто „Мармалад“ не е имал официално приятелка от пет години, когато се раздели с Мика Стоичкова. От тогава щерката на футболната легенда Христо Стоичков се сгоди и роди момиченце на чужденец. Иво Аръков обаче така и не намери нейна достойна заместница, отбелязва „България Днес“.
Припомняме, че актьорът Иво Аръков е осъден да заплати близо 35 000 лева на своя бивш съдружник Антон Данов. Решението е на Варненския окръжен съд и не подлежи на обжалване. Дългът на звездата от сериала „Фамилията“ и участник във „ВИП Брадър“ вече е предаден на частен съдебен изпълнител, който е наложил запор върху бъдещите му приходи. Точната сума, която се търси от него, е 34 023 лева.
Ищецът срещу Аръков е негов дългогодишен приятел, с когото през 2013 г. откриват съвместен мексикански ресторант в един от големите столични молове. Начинанието на двамата ортаци обаче не потръгва и само след няколко месеца ресторанта, гръмко назован „Ел торо мексикан грил“, фалира. Съдружниците се скарват и очевидно са започнали да се съдят.
Източник: hotarena
Милионерско парти: Дарина Павлова отпразнува рождения си ден с Хюрем Султан от „Великолепният век“ и още куп звездиДарина Павлова вдигна тузарски купон на Босфора Милионерската вдовица Дарина Павлова празнува рожден…Jun 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!