Ники Кънчев ожени Тео и Силвана със „Стани богат“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещият превърна сватбата в риалити с въпроси към гостите за най-съкровените мигове от живота на младоженците
Ники Кънчев разигра „Стани богат“ на сватбата на Тео и Силвана Кирилови в СПА хотел „Марково“. Водещият превърна церемонията в истинско риалити. Кънчев препита гостите за най-съкровените мигове и важните дати от живота на Тео и Силвана.
Тео работи в Мюнхен като 3D аниматор. Историята на запознанството му със бъдещата ​му жена е като сюжет за холивудска продукция. Докато отмарял в родината, младежът отишъл на море в Созопол в компанията на майка си. На 23 юли 2016-а отишли да вечерят в ресторант край плажа. По време на купона там се завихрило кръшно хоро. Силвана в този момент била сред най-активните на дансинга и майсторски редяла стъпките от „Чичовото“.
Ники Кънчев отново изгрява в „Стани богат” по Нова тв, преговарят с „Ендемол” за връщане на шоутоНики Кънчев отново ще изгрее като водещ на „Стани богат” по Нова телевизия, научи HotArena. Новите с…Jun 22 2019vijti.com

Тео бил буквално като омагьосан от момичето. Следял в захлас танца и след края му казал на майка си, че момичето от хорото е неговата бъдеща съпруга. Набрал смелост и пристъпил към масата на Силвана, която също била в компанията на майка си.
Запознали се, а Тео признал, че е впечатлен от танца <210>. Момичето приело комплимента, но жестовете на Тео не свършили дотук. Кавалерът избрал красива роза от преминаващата през заведението цветарка, като поръчал на жената да я поднесе на Силвана от негово име. След този мил жест дамата го поканила заедно с майка му на своята маса. Компанията се разговорила, на тръгване младите разменили телефоните си. След ваканцията продължили да се чуват, започнали и да се срещат при следващите пътувания на Тео до България. И така до 23 април миналата година, когато влюбеният аниматор поканил любимата си на екзотично пътуване в Тайланд. Там по време на романтична вечеря на плажа <210> предложил да се оженят.

Сватбеното пътешествие на двамата ще е във Виетнам. Самото тържество в украсената от Ваня Гергова зала в СПА хотел „Марково“ бе уважен от над 100 гости. Вълнуващите мигове за Тео и Силвана бяха запечатани от обектива на фотографа Георги Вачев.
Източник: Марица
Бившата на Любен Дилов – син се изложи много в Чершката: Не продума за бившия си, но се видя, че не я бива за домакиняМария Маркова – Марчела не продума за бившия си, но се видя, че не я бива за домакиня Бившата на Люб…Jun 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!