Внукът на Тато – Тодор Владимиров Живков е спечелил от началото на годината над 40 000 долара от покер

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Внукът на Тато – Тодор Владимиров Живков от Нортридж, Калифорния, е спечелил от началото на годината над 40 000 долара на различни покер турнири, показва базата данни на професионалните комарджии в САЩ. Роденият на култовата дата 10 ноември Тед е участвал в 11 състезания от началото на 2019-а със завиден успех.
Тодор Живков най-младши е син на Владимир Живков от първия му брак с Маруся Мирчевска. След настъпването на демокрацията тя спечели делото за родителски права и го отведе в САЩ. Мирчевска-Морган също живее в Калифорния, в луксозно имение в Западен Холивуд.
Тед Живков, който скоро ще окръгли 40 лазарника, е професионален играч на покер от 2007 г. Досега е спечелил 313 446 долара в различни турнири, според сайта.
Палататът на Тодор Живков-младши: Внукът на Тато с имение за 6 милиона в Америка, разполага с 5 бани и 6 спалниВнукът на Тодор Живков, който носи негово име, е мутлимилионер в Америка. Наследникът на бившия Първ…Jun 20 2019vijti.com

Миналата година не му е била особено успешна, но тази започва добре – с 36 350 долара печалба на турнира Los Angeles Poker Classic (LAPC) и няколко по-малки суми на други места.
Припомняме, че именно с това повече от 10 години наследникът на най-известната фамилия у нас се препитава в Щатите. Къщата му е за чудо и приказ и се простира на грандиозните 6 хиляди квадрата. До нея се стига по частен път, осветен с десетки фенери. В двора си Тед има собствен басейн, а самата постройка разполага с пет спални и шест бани, големи колкото средностатистически български апартамент.
Къпалните приличат на зали за виенски валс заради огледалните си стени, а във всяка от тях внукът на Тато и семейството му са си вградили хидромасажни вани.

В интериора, типично по холивудски, присъстват най-скъпите материали – мраморът и стъклото.
Кракът на Живков-младши не е стъпвал в България от години. Той не желаел да го свързват с родната му страна и поради тази причина сменил и името си. Докато той се къпе в лукс, баща му Владимир, който през миналата седмица навърши 67 години, е принуден да оцелява с пенсия от 420 лева. Владко все още живее с последната си съпруга в наследствената си къща на улица „Секвоя“ в столичния квартал „Бояна“.
Въпреки информацията, че е закъсал сериозно със здравето, жена му разкрива, че положението му не е чак толкова лошо, а единственият му проблем бил, че изпитвал трудности да се придвижва без помощ.

Неотдавна Владимир се ожали, че най-голямата му лична трагедия е, че няма връзка с момчето си, но не по негово желание. Бившата му жена Маруся Мирчевска прекъснала контакта им още когато емигрирала в Америка със сина им. Тогава Владко дълго време не давал съгласие за пътуването на детето зад граница.
Източник: lupa.bg
Внукът на Тато си купи самолет: Малък Тошко се похвали с новата придобивкаВнукът на Тодор Живков – Тодор Славков, се похвали със скандално скъпа придобивка. Отскоро Малък Тош…Apr 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!