Палататът на Тодор Живков-младши: Внукът на Тато с имение за 6 милиона в Америка, разполага с 5 бани и 6 спални

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Внукът на Тодор Живков, който носи негово име, е мутлимилионер в Америка. Наследникът на бившия Първи, който зад Океана е популярен като Тед Влад Живков, живее като холивудска знаменитост и се шири в имение, оценявано от брокерите на внушителните 5 милиона и 800 хиляди лева.
Живков-младши е син на Владимир Живков, но с баща си не общува от дълги години. През ноември 2019-а Тед ще навърши 38, но освен че е успял да натрупа богатство, има семейство и деца. Заедно с тях и майка си Маруся обитава луксозното имение, намиращо се в един от най-елитните квартали на Калифорния, в който са разположени още къщите на звезди като Дженифър Лопес, Уил Смит, майката на Майкъл Джаксън – Катрин, и много други.
Снахата на Тодор Живков милионерка в САЩ. Тодор Живков-младши се срамувал от името сиБившата снаха на Тодор Живков Маруся Минчева, която от 35 години живее в САЩ, тъне в лукс и охолство…Mar 21 2019vijti.com

Според журналисти отвъд Океана синът на Владимир Живков и Маруся Мирчевска се сдобива с райския имот през 2013 г. Тогава го купува за 2 милиона лева, но днес цената му е тройна. Парите, които Тодор Живков-младши инвестира в палата, са натрупани от игра на покер. Именно с това повече от 10 години наследникът на най-известната фамилия у нас се препитава в Щатите. Наскоро пак стана първи в поредно съревнование с огромен награден фонд. Къщата му за чудо и приказ се простира на грандиозните 6 хиляди квадрата. До нея се стига по частен път, осветен с десетки фенери. В двора си Тед има собствен басейн, а самата постройка разполага с пет спални и шест бани, големи колкото средностатистически български апартамент.

Къпалните приличат на зали за виенски валс заради огледалните си стени, а във всяка от тях внукът на Тато и семейството му са си вградили хидромасажни вани. В интериора, типично по холивудски, присъстват най-скъпите материали – мраморът и стъклото.
Кракът на Живков-младши не е стъпвал в България от години. Той не желаел да го свързват с родната му страна и поради тази причина сменил и името си. Докато той се къпе в лукс, баща му Владимир, който през миналата седмица навърши 67 години, е принуден да оцелява с пенсия от 420 лева. Владко все още живее с последната си съпруга в наследствената си къща на улица „Секвоя“ в столичния квартал „Бояна“.

Въпреки информацията, че е закъсал сериозно със здравето, жена му разкрива, че положението му не е чак толкова лошо, а единственият му проблем бил, че изпитвал трудности да се придвижва без помощ. Неотдавна Владимир се ожали, че най-голямата му лична трагедия е, че няма връзка с момчето си, но не по негово желание. Бившата му жена Маруся Мирчевска прекъснала контакта им още когато емигрирала в Америка със сина им. Тогава Владко дълго време не давал съгласие за пътуването на детето зад граница.


Източник: Ретро
Къде бяхте на 1 май 1986 г. – на манифестация, вероятно ще кажете вие„Ще си мълчим“ (Тодор Живков) Къде бяхте на 1 май 1986 г.? На манифестация, вероятно ще кажете вие. …Apr 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!