Ернестина Шинова с тежки думи за заминаването на Андрей Слабаков: Актрисата все още не може да се примири със злобата у хората

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Актрисата Ернестина Шинова изрече доста тежки думи по повод заминаването на половинката й Андрей Слабаков за Брюксел. Припомняме, че режисьорът Андрей Слабаков, бе избран за евродепутат от листата на ВМРО. Ернестина Шинова призна, че много хора, са се зарадвали на избирането му за евродепутат, но разбира се не е липсвала и злоба, която е била доста осезаема. Тя бе категорична, че няма никакви намерения да се мести със съпруга си в Брюксел.
Причината за това е, че има редица неотложни ангажименти в страната. Не крие, че не се чувства готова да бъде жена на евродепутат и не смята, че трябва да се променя по някакъв начин. „Напоследък разбрах, че не само драматичните обстоятелства са проба за приятелството между хората – оказа се, че един голям успех също е такава проба.
Новоизпеченият евродепутат Андрей Слабаков е променил изцяло навиците си, напълно нов човек еНовият евредепутат Андрей Слабаков вече не надига чашата Новоизпеченият евродепутат Андрей Слабаков …Jun 10 2019vijti.com

Ако завистта на хората можеше да захранва електроцентрали, токът ни щеше да бъде безплатен, щяхме да изнасяме. Този хейт ме изненада, защото той е адски безпочвен. Очаквах сблъсък на идейни полета – това ми се вижда много ниско ниво“, категорична бе тя, пише zajenata.bg.
Разбира се мнозина се питат дали Андрей Слабаков като заклет пушач ще успее да извоюва отново правото на пушачите да пушат в заведенията.
Една от най-острите реакции по повод заминаването на режисьора беше тази на Кичка Бодурова. Тя не може да се побере в кожата си, че Андрей Слабаков става евродепутат!
Кичка Бодурова недоумява как режисьорът Андрей Слабаков се докопа до европейски стол в Брюксел.

Този факт отприщи гнева на хиляди българи, както и на мнозина известни персони. Сред популярните лица е и певицата Кичка Бодурова.
Естрадната легенда живее от години в Лас Вегас, но живо се интересува от ставащото у нас. Тя винаги следи родната действителност и коментира остро това, което се случва в България.
Тя коментира остро и евродепутатството на Андрей Слабаков. Ето какво написа в мрежата Кичка Бодурова:
„Досега държахме кирливите си ризи в дулапа, сега ще ги разходим и в Европа…
Как избирате бе хора? Незнаещи езици, компютър, хора безпардонни, неуважаващи себе си (за мен мъж, който не се бръсне е такъв)… Да не продължавам…

Те ли ще представят България? Не забравяйте да му купите костюм на изпроводяк – сигурна съм, че няма.
Ако бе жив Алеко сигурно щеше да напише втори том…“, изригна Кичка Бодурова. По-интересното обаче е, че болшинството от последователите й я подкрепи напълно.
Ако не знаете, ще ви подскажем да хвърлите едно око в социалната мрежа. Именно там ще видите не един или два колажа, посветени на евродепутата Андрей Слабаков.
Най-популярният от тях е снимка на парламента в Брюксел, който е обгърнат от димна завеса. „Първият работен ден на Слабаков“ – гласи надписът под снимката (очевадно е защо)… Спорна работа на новия ни политик!
Източник: razkritia
Кичка Бодурова се нахвърли върху Андрей Слабаков: Купете му костюм, сигурно нямаКичка Бодурова не може да се побере в кожата си, че Андрей Слабаков става евродепутат! Кичка Бодуров…May 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!