Благо Георгиев бесен: Заведението, което му плащаше по 10 000 лева на месец, грозно го натири

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият футболист Благой Георгиев бе запратен директно в тъч по отвратителен начин от столичното заведение „Буда шиша“, научи БЛИЦ.
В продължение на 5 месеца Джизъса рекламираше локала из сутрешните телевизионни блокове, а от време на време ходеше в него, за да припали наргиле. Известността на Джизъса бързо придаде добавена стойност на „Буда шиша“ и изстреля невзрачното кафене в рекламния космос, колкото и относително да е това, когато говорим за България.
В началото след откриването си в края на миналата година „Буда шиша“ буквално преливаше от клиенти, а купоните гърмяха с шеметна сила. Бутилките с шампанско се лееха като Ниагара, а водката извираше като Перловската река.
Благо Джизъса здраво го закъса, хлътна с 200 бона, а сега опитва да изплува с ново амплоаВ началото на годината Благой Георгиев – Джизъса отвори наргиле бар, но бизнес начинанието му претър…Jun 1 2019vijti.com

След прогонването на Благо като рекламно лице обаче „Буда шиша“ се свлече в пропастта на посредствеността. Персоналът се разбяга панически в посока морските курорти и заведението заприлича на пустиня.
БЛИЦ научи, че Благой Георгиев останал като попарен, след като разбрал за неблагодарната постъпка на босовете на „Буда шиша“ да му обърнат гръб, вместо да го короноват с отделно сепаре, което да носи неговото име.
Не по-малко гневна била и Русата Златка, която също разхождаше изваяната си снага из жалкото кръчме само и само, за да помогне на мъжа на живота си.

Отделен е въпросът, че е абсурдно в центъра на Студентски град да има локал, който да пропагандира пушенето на наргиле, което депутатите ограничиха със специален закон.
Нищо чудно след промените, които настъпиха около заведението, то да смени името си и да се прекръсти от „Буда“ на „Буд(К)а!
Припомняме, че преди „Биг Брадър” влюбените живееха в просторната къща на Благой в Горна баня, но заради финансови затруднения той реши да я продаде.
В сайт за недвижими имоти луксозното имение бе предложено за сумата от 690 000 евро.

Джизъса преценил, че домът е прекалено голям и едва смогвал да покрие разходите по поддръжката му, затова се наложило спешно да се отърве от него.
Междувременно Златка и Благой стегнали куфарите и се нанесли в по-малко, но уютно жилище. Запознати издват, че апартаментът се намира в луксозна кооперация в елитния софийски квартал „Бояна”, но не е собственост нито на бившия футболист, нито на плеймейтката. Те живеят там под наем и всеки месец дават по 1100 евро.
Източник: Блиц
Мисис България разкритикува случващото се в България: Само у нас усмивката на Джизъса може да струва повече от детското здравеНавръх имения си ден Мисис България 2008 Ана Иванова отново бе провокирана да разкритикува случващот…Dec 12 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!