Благо Джизъса здраво го закъса, хлътна с 200 бона, а сега опитва да изплува с ново амплоа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В началото на годината Благой Георгиев – Джизъса отвори наргиле бар, но бизнес начинанието му претърпя пълен провал. Запознати издават, че наскоро заведението e хлопнало врати след обидно кратко съществуване. Бившият футболист е загубил над 200 бона от авантюрата си и това се отразило тежко на финансовото му състояние, дочу HotArena. След края на спортната си кариера Благой остана без сигурни доходи и сега се чудел как да припечелва, за да поддържа висок стандарт на живот.
Барът на Джизъса се намираше в Студентски град, но явно не е успял да привлече необходимия интерес. На откриването му бяха поканени куп родни звезди, ала и това не помогна на Благо да популяризира заведението си.
Мисис България разкритикува случващото се в България: Само у нас усмивката на Джизъса може да струва повече от детското здравеНавръх имения си ден Мисис България 2008 Ана Иванова отново бе провокирана да разкритикува случващот…Dec 12 2018vijti.com

„Това е едно уютно и модерно място за релакс. Ще има над 100 наргилета, с което смятам, че няма да имаме конкуренция!“, похвали се тогава Георгиев, но само няколко месеца по-късно удари на камък и се провали с гръм и трясък. Според източник на „Уикенд”, в заведението на Благой масово се продавали тютюни без платен акциз, което накарало НАП да зачести проверките там. В крайна сметка, заведението бързо фалирало. Бившият футболист вложил много средства в заведението и фалитът му се отразил тежко твърдят хора от обкръжението му. Той дълго се колебаел какъв нов бизнес да подхване, за да си осигури доходи – финансовото му положение не било хич стабилно, а разходите му нараствали. Накрая решил да последва примера на приятелката си Златка Райкова и да се преквалифицира в дизайнер, като пусне на пазара своя колекция от мъжки облекла.

Джизъса имал пълната подкрепа на плеймейтката, която от няколко години върти онлайн магазин за дрехи. „На нея й вървят много добре нещата. По-навътре е от мен и й се доверявам в съветите“, обяснява Георгиев. Той вече е публикувал на онлайн страницата си 30 артикула, които се продават на цена между 50 и 110 лева. Това е доста висока цена, при положение, че сходни модели може да се намерят за между 22 и 40 лева.
„Отдавна ме влече, винаги съм се интересувал от дрехи и тенденции в мъжката мода. Сега, когато съм спрял с футбола и имам повече свободно време, реших да превърна това хоби в бизнес. Чрез модната си линия искам да покажа какво ми харесва на мен и да го предложа на хората, които харесват този стил”, коментира риалити звездата.

В момента Благо и жена му се издържат основно с огромния хонорар, който прибраха от шоуто „Биг Брадър: Мост Уонтед”, но той скоростно се стопявал и банковата им сметка имала нужда от нови попълнения.
Със спортната кариера на Джизъса отдавна е свършено, а други телевизонни предавания не проявявали интерес към новософрмираното семейство. След фалита на наргиле бара, Георгиев решил да инвестира в собствена модна линия, но дали този път ще има успех, предстои да разберем. По-вероятно е начинанието да претърпи тотален крах.
Преди „Биг Брадър” влюбените живееха в просторната къща на Благой в Горна баня, но заради финансови затруднения той реши да я продаде.

В сайт за недвижими имоти луксозното имение бе предложено за сумата от 690 000 евро. Джизъса преценил, че домът е прекалено голям и едва смогвал да покрие разходите по поддръжката му, затова се наложило спешно да се отърве от него.
Междувременно Златка и Благой стегнали куфарите и се нанесли в по-малко, но уютно жилище. Запознати издват, че апартаментът се намира в луксозна кооперация в елитния софийски квартал „Бояна”, но не е собственост нито на бившия футболист, нито на плеймейтката. Те живеят там под наем и всеки месец дават по 1100 евро.

Освен многобройните битови разходи, Георгиев плащал и солидни издръжки за трите си деца от предишни връзки. Сега, когато и четвъртото е напът, той изпитвал притеснение, че трудно ще се справя във финансово отношение. Както е известно, бременността на любимата му Златка напредва, макар че двойката упорито пази мълчание по този въпрос. Бъдещата майка отказва да коментира деликатното си състояние от суеверие и от страх, че зли очи ще навредят на плода в утробата й. Бившият футболист и половинката му споделиха, че са готови за наследник още по време на участието си в шоуто „Биг Брадър: Мост Уонтед”.

Плеймейтката нямаше търпение да забременее и ето че копнежите й се превърнаха в реалност. В началото на годината опитите за зачеване на двойката се увенчаха с успех, но вместо да разгласят новината в публичното пространство, те запазиха мълчание. Още щом видяла положителния тест за бременност, еротичната моделка се разтресла от суеверия и притеснения – дали бременността й ще завърши успешно, дали детето ще се роди здраво. Запознати издават, че засега тревогите й били напразни – бебето се развивало като по учебник, физическото състояние на бъдещата майка също било стабилно, пише ‘Уикенд“.
Източник: Хотарена
Благой Георгиев изгуби детето си, Есмер не му дава да го видиПреди повече от шест месеца бившата съпруга на Благой Георгиев – Есмер Омерова, представи новия си п…May 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!