Румен Радев заведе семейството на пицария по случай рождения си ден, купонът е бил в тесен кръг

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Румен Радев заведе своето семейство на празнична вечеря в известна пицария на булевард „България” в София по повод своя рожден ден №56, който празнува вчера, споделиха посетители пред „24 часа”. Президентската двойка често се отбива в това заведение, което е недалеч от държавната вила “Калина”, където живеят Десислава и Румен Радеви.
Децата от първия брак на пилота бяха част от личния му празник. Единствено присъствието на певица подсказа на редовните посетители, че и те ще са част от тържеството.
С изпълнение на песента „Здравей, как си приятелю” започна музикалната програма в чест на президента.
Президентското семейство пазарува: Румен Радев и съпругата му Десислава обиколиха любимите бутици под зоркото око на НСОНа пазар се отдаде президентското семейство. „България Днес“ улови държавния глава Румен Радев и нег…Jun 16 2019vijti.com

Вчера агенция ПИК писа, че президентът на България Румен Радев е потънал в пълна забрава навръх рождения си ден:
„Държавният глава навършва 56 години и макар да е прието политиците да се поздравяват за такива празници, Радев не се похвали с нито една честитка, нито пък някой публично му оказа тази чест.

На всичкото отгоре президентът беше подминат и от БСП. Столетницата пропусна да го поздрави, въпреки че избирането му за държавен глава е единствената победа на социалистите на избори вече повече от 10 години, макар той да бе издигнат от инициативен комитет, а не от червените.
Освен за политиците, рожденият ден на Румен Радев остана на заден план и за медиите, които забравиха да му чистят празника.

Само един вечно подмазващ се сайт, който без време публикува и биографията му още преди да беше влязъл на „Дондуков“2, не пропусна пак да му удари една наколенка.
Припомняме, че откакто беше избран за президент, Радев не се отдава на шумни празненства за рождените си дни. Преди две години съпругата му Десислава му подари спускане с лодка по река Струма, а миналата година му бе организирала среща с прилепи в пещера.
Най-вероятно и тази година Радева е подготвила изненада на съпруга си, но едва ли той ще бъде много щастлив от факта, че всички медии и политици го забравиха навръх рождения му ден.“

Според информация на Tribune.bg празнуващите личния празник на държавния глава снощи са били около 20 души. Самият Радев бил пременен неглиже – по дънки. Купонът е продължил и след 23 часа с руски хитове и турбо чалга.


Източник: lupa
Дъщерята на Румен Радев се снима в прегръдките на фолк певеца Галин, Дарина видимо не се притеснява от строгостта на баща си,Тийнейджърския живот и купоните из нощните заведения не са чужди дори на президентската дъщеря Дарин…Jun 6 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!