Много съпруги ми звънят нощем: Някои мълчат в телефона, други ме кълнат, а трети плачат и ме умоляват

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Това са откровенията на една любовница, която не се свени и открито заявява „За мен няма никакво значение дали е женен или не, важното е да не е беден“.
“ Пропаднала жена, грешница, проклетница, дано гориш в ада.“ – какво ли не съм чувала за себе си по мой адрес през последните години.
Колко измамени съпруги ми звънят нощем: някои мълчат в телефона, други – кълнат, трети – плачат и ме умоляват: “ Не ни съсипвай семейството, имаме деца!“ Но защо трябва да ме интересуват децата ви? И от какво да се срамувам? Вашият съпруг ви мами, а не аз.
И никой не държи никого на сила!Стана ясно как шеф Манчев е успял да омае любовницата си: Досегашните мъже в живота й я сваляли само с приказки и перчене на мускулиШеф Манчев свалил любовницата си с кашкавал, приготвяйки го по различен начин. Тя се оказала почитат…Jun 12 2019vijti.com

Със статуса на любовница живея от 23 годишна. Един си тръгва, друг идва – не търпя самотата и не мога да живея без мъж повече от два месеца. Не избирам нарочно семейни мъже, случайно ми се падат такива. Срещаме се, разговаряме – бързо се обвързвам. И изведнъж се оказва, че той е женен. Да вдигам скандали или да изпадам в истерия? Не, това е под достойнството ми. Нещо повече, ясно е, че тази любовна история няма да бъде вечна.
Лично аз харесвам статута си на любовница. Нямам никакви отговорности, не пера миризливи чорапи, не гладя ризи, нито пък им приготвям салати. Основното ми задължение е да бъда красива. Мъжете изневеряват предимно на жените си, защото те не се поддържат. По цял ден мислят какво да сготвят за обяд и вечеря, и не обръщат внимание на външния си вид. А аз винаги се старая да изглеждам добре. Красотата ми е моят продукт, който продавам на любовниците си. За мен няма никакво значение дали е женен или не, единствено ме интересува да не е бедняк.

Любовник, любовница – светът е изгнило място, и с тази мисъл трябва да се будите сутрин. Никога не съм вярвала, че партньорите си остават верни в брака. И не само мъжете, но и жените. Ако някога се омъжа, задължително ще си намеря любовник. Така животът ми няма да е скучен. Не смейте да ме съдите! Сигурна съм, че всички отегчени домакини мечтаят да имат любовник, но нямат кураж да си признаят и смелостта да сбъднат мечтите си.
Източник: Лична драма
Юксел Кадриев отново е на крилете на любовта: Новинарят хлътнал до уши по новата си любовницаНовинарят се целува като ученик с тайнствена красавица пред сградата на Би Ти Ви Юксел Кадриев отнов…Jun 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!