Тези природни рецепти на проф. Мермерски ще ви отърват завинаги от дископатията

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от най-често срещаните заболявания на опорно-двигателната система е дископатията. Това е така, тъй като тя се появява при натоварване, травма или усукване на гръбнака. Притискането на даден нерв от прешлените на гръбначния стълб или така нареченото секване води до обездвижване и силна болка. За да си помогнете в такива случаи, може да приложите една от следните рецепти на проф. Мермерски:
Настържете на едро ренде 1 глава стар лук и 1 картоф (средно големи). Разбъркайте ги заедно с 1 шипка сол. Нанесете получената смес на парче памучен плат и го сложете върху болезнения участък. Престойте с компреса цяла нощ. Повторете тази процедура 3 дни подред.
Поръсете 2 филии хляб със сода бикарбонат и ги намокрете с оцет. Поставете ги върху засегнатото място по гръбначния стълб и останете така в продължение на няколко часа. Не след дълго дископатията ще ви отпусне, пише фрамар.бг.
Не сте ли я пробвали все още? За тази рецепта на професор Мермерски се смята, че лекува 100 болестиТази уникална рецепта е предложена от известния проф. Мермерски, която той успешно прилага срещу най…Dec 17 2018vijti.com

Изсипете 1 супена лъжица камфор на прах в сухо бебешко бурканче. Долейте го до горе със спирт или силна ракия. После продължително време втривайте получения разтвор по гърба и болезнените участъци от гръбначния стълб.
Ето и още какво трябва да знаете:
Дископатията е здравословен проблем, който засяга гръбначния ни стълб и кръста ни. Дисковата херния не е болест, която може да се предвиди. Тя може да засегне всеки човек, независимо от възрастта му. Точно това я прави и толкова неприятна, защото никой от нас не може да е сигурен, дали няма да го сполети. И все пак, в по-голям риск са хората, които се занимават с тежък физически труд. Освен болката, която е характерна за дископатията, тя може да доведе и до проблеми с нервите в гърба, което може да се отрази дори и на двигателната ни система.

Когато бъдем диагностицирани с тази болест, започваме да търсим най-добрия начин, по който да се справим с възникналия проблем. В по-тежките случаи на дископатия, единственият начин да се оправим, е чрез операционна намеса. Но в повечето случаи, за щастие, до операция не се стига. Нужно е само да следваме някои съвети, които да ни помогнат да се справим с този здравословен проблем.
Представяме ви лечебни компреси, които ще ни помогнат много в борбата с този проблем.
Това, което ни трябва за компресите, е следното: 3 белтъка и половин слабо алкален сапун. Първо разбиваме добре трите белтъка и след това ги смесваме с настъргания сапун. Разбъркваме, докато получим каша. След това слагаме от този мехлем върху марля и налагаме на проблемните места. За да има ефект, лечението трябва да продължи поне 3 дни, а компресите се правят вечер.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник: Брадва
Чували ли сте за „Елексир на дълголетието“? Проф. Мермерски смесва киселото мляко с тези съставки и ефектът е доста добърПрез хилядолетията откакто съществува човечеството, винаги е бил търсен начин за вечен живот или веч…Dec 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!