Чували ли сте за „Елексир на дълголетието“? Проф. Мермерски смесва киселото мляко с тези съставки и ефектът е доста добър

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

През хилядолетията откакто съществува човечеството, винаги е бил търсен начин за вечен живот или вечна младост. Тъй като сме наясно, че това не е възможно, можем поне да живеем здравословно, за да се радваме на достойни старини. Професор Христо Мермерски не претендира, че е най-големия диетолог, но съветите му винаги са право в десетката, а рецептите му са ефикасни и на почит. Ето и неговия прочит на „еликсира на дълголетието“. Проф. Мермерски е категоричен, че това е най-лесният начин организмът да бъде пречистен, а тялото да се освободи от натрупаните токсини. Ето и неговия еликсир. Смесете в едно бурканче кисело мляко една чаена лъжица пектин на прах, 1 супена лъжица мед, 30-40 капки прополис и добавете канела на вкус.
Този вълшебен елексир изсмуква безотказно гнойта и е толкова лесен за приготвяне. Не ви трябват скъпи лекарства, изпробвайте и ще се убедитеДнес ще ви предложим едно средство, което е изключително подходящо за лечение на кожни наранявания, …Dec 5 2018vijti.com

Разбъркайте хубаво и съхранявайте получената смес в хладилник. Това е идеалната закуска, която можете да си приготвите и да предложите и на близките си.
Професор Мермерски дава и ценен съвет за меда – при възможност, купувайте полифлорен мед.
Това е медът, който се прибира през месеците юни и юли. Той е най-полезен, защото след цъфтежа през май на най-ценните билки, те след това попадат в пчелния продукт.
Какво представлява прополиса и какво още лекува?
Наричаният още пчелен клей, той има високо съдържание на витамини (В1, В2, В6, А, С и Е), белтъчини и други полезни за организма вещества. Има противомикробно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие. Прополисът унищожава вирусите, бактериите и гъбичките.
Показва добър ефект върху язви и рани, като спомага за по бързото им зарастване. Прополисът е и болкоуспокояващо средство. Ефикасен е и за хемороиди и разширени вени, защото спира вътресъдовото кръвосъсиране. Този пчелен продукт се използва и като лек при бъбречни заболявания, възпаления на дихателните пътища, мазоли.
Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве! Ето как се пази от болести родната примаЛили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас и незабравимите си песни Голямата Лили Иванова…Nov 1 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!