Как да се предпазим от злобни и завистливи хора: 5 признака по които безпогрешно ще разпознаете хората, които искат да ви навредят

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Понякога е трудно за вярване, но в обкръжението си всички имат хора, които искат да им навредят и ако познавате такива, най-добре стойте далеч от тях.
Сигурно дори не можете да си представите, че някой умишлено ви мами, заблуждава или наранява без капка съвест, разпространява лъжи и унищожава репутацията ви. Но, за съжаление, такива хора съществуват. Ето по кои признаци ще ги разпознаете, за да стоите далеч от тях:
1. Недобронамерените хора създават объркване, хаос и кавги.
Те преиначават фактите, за да ви заблудят.
Много често лъжат или запазват информация за себе си, за да избегнат поемането на отговорност.
Ернестина Шинова с тежки думи за заминаването на Андрей Слабаков: Актрисата все още не може да се примири със злобата у хоратаАктрисата Ернестина Шинова изрече доста тежки думи по повод заминаването на половинката й Андрей Сла…Jun 14 2019vijti.com

2. Недобронамерените хора манипулират умело другите с думи и дават смели обещания, но реално никога не се променят, не инвестират в растежа и развитието си.
3. Недобронамерените хора нямат никаква съвест и не знаят какво е разкаяние. Вместо да опитат да се преборят със злобата си, те й се наслаждават и то под прикритието на измамно благороден характер.
4. Недобронамерените хора винаги искат да контролират други хора, а самите те са последната инстанция. Те отхвърлят обратната връзка и конструктивната критика, и не обръщат внимание на моралните норми.
5. Недобронамерените хора използват симпатиите на добросърдечните хора с цел измама.

Те се преструват на състрадателни, търсят топлина, прошка и интимност от човека, когото са наранили без никакво съчувствие към болката, която му е била причинена и нямат реално намерение да се опитат възстановят загубеното доверие.
Злите хора имат една обща черта – те са властни
Тук не става дума за някой, който е загрижен за вас и иска да ви вижда здрав, нахранен, облечен, спокоен, в безопасност и т.н., както вашите родители.
Става дума за човек, който иска всички около него да се съобразяват непрекъснато с неговите настроения, желания, нужди, цели, проблеми, страхове и какво ли още не.

Това е човек, който ви кара да се чувствате под напрежение – дали случайно няма да сбъркате без да искате, да го ядосате с „невежеството си“ и тогава да бъдете сурово наказани.
Целта на злия човек е да поеме контрол над вашите чувства и емоции, дори най-дълбоките и интимни мисли, за да ги превърне в негативни, песимистични и меланхолични.
След среща с подобен човек, вие ще се чувствате изтощени, празни, сякаш ограбени.
Източник: fakti.bg
Обвиниха Мариана Попова в кражба: Злоба и завист стопираха песента й по текст на великия поет Пейо ЯворовМариана Попова не може да се примири със злобата и завистта, която се шири у нас. Включително и в му…Mar 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!