Бившият на Мария Илиева й заби нож в гърба: Вдига сватба с друга, ще става татко за втори път – ето с коя смени певицата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият на певицата Мария Илиева – Георги Михайлов, който й направи син – Александър, чака бебе от годеницата си.
Влюбените ще сключат граждански брак в ритуалната зала на бул. „Витоша“, след което ще се врекат във вярност пред Бог в намиращата се в непосредствена близост църква „Света Неделя“, пише „Галерия“.
Купонът ще се състои в известен ресторант в „Горубляне“, където заветното „да“ преди три месеца си казаха Софи Маринова и Гринго.
Георги и Владислава ще се опитат да опазят в тайна от медиите този специален за тях ден. Иначе подготовката за сватбата вече е във финален етап, раздадени са и поканите на гостите.
Голямата народна певица Верка Сидерова поиска среща с Мария Илиева заради изпълнението на песента й „Лале ли си“ в „Като две капки вода“Скорошна неочаквана среща почти разплака Мария Илиева от умиление. Вълнението в поп певицата предизв…Jun 10 2019vijti.com

Това не е единствената лоша новина за Мария Илиева. Георги ще стане татко за втори път, тъй като Владислава е бременна. Тя все още е в първите месеци от бременността и полът на бебето не е ясен. Детето не е единствената причина за това, че ще минат под венчилото. Истината била, че Михайлов бил много влюбен в половинката си и изпитвал огромно вълнение, че ще става баща и ще има пълноценно семейство, каквото не успя да създаде с Мария.
Припомняме, че Мария Илиева отглежда сама сина си Александър, след като изненадващо се раздели с баща му Георги. Още докато певицата беше в напреднала бременност в очакване на бебето, Георги замина на дълга почивка със семейството си в Америка и остави Мария сама. Малко след това тя с половин уста призна, че двамата не живеят заедно, докато не се разбра, че всъщност са окончателно разделени.

Оказва се, че в основата на раздялата между Мария и Георги стои неговата майка. Като истинска свекърва, Даниела никак не харесвала певицата и въобще не прикривала този факт. Майката на Георги е с около 7 години по-голяма от нея, което сериозно вливало масло в огъня. След дълго и упорито обработване Даниела успяла да раздели сина си с поп звездата, без да се вълнува особено как ще се отрази това на първородното й внуче.
Дали сега одобрява връзката на сина си с новата жена, предстои да разберем.
Източник: show.blitz.bg
Мария Илиева с две лични слугини, денонощна детегледачка я отменя напълно в майчинските задълженияПевицата си нае денонощна гледачка, срамува се да бута количката на сина си Мария Илиева разполага с…Apr 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!