Голямата народна певица Верка Сидерова поиска среща с Мария Илиева заради изпълнението на песента й „Лале ли си“ в „Като две капки вода“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скорошна неочаквана среща почти разплака Мария Илиева от умиление.
Вълнението в поп певицата предизвика допира с голямата народна певица Верка Сидерова.
Една от най-трудните задачи на Мария Илиева по време на участието й в „Като две капки вода“ този сезон бе именно тази да пресъздаде и гласово, и визуално именитата народна певица с песента „Лале ли си“.
Изпълнението й беше трогателно – дотолкова, че самата оригинална изпълнителка да поиска да се запознае с Илиева.
Мария Илиева с две лични слугини, денонощна детегледачка я отменя напълно в майчинските задълженияПевицата си нае денонощна гледачка, срамува се да бута количката на сина си Мария Илиева разполага с…Apr 25 2019vijti.com

„Тъй фина е… Прелестна. Изящна. Възхитителна. С искряща душа и топли очи. Умна и интересна.
Крехка и мъничка, което съчетано с аристократичната й осанка и маниери, те влюбва в нейната личност и буди онзи вдъхновяващ респект, който те кара да мечтаеш. Верка Сидерова!“, написа Мария в личния си фейсбук тези дни и публикува снимка от срещата си с Верка Сидерова. И добави с неприкрито вълнение:
„Когато разбрах, че е пожелала да се запознаем, впечатлена от изпълнението ми на „Лале ли си“ в „Капките“, се развълнувах и сърцето ми се изпълни с гордост, възторг и нетърпение! Имах една от най-специалните срещи през музика в живота ми. Боже, колко съм щастлива!“

93-годишната Верка Сидерова, която е солистка на ансамбъла за народни песни и танци с главен художествен ръководител Филип Кутев, е и почетен гражданин на Добрич.
Носител на най-високото държавно отличие орден „Стара планина“ – I степен,
на десетки награди от най-престижните събори и фестивали, превърнала се в емблема на българската народна песен,
разнесла красотата ѝ в десетки страни на петте континента.

Наскоро стана ясно също така, че Мария Илиева е преживяла нещо ужасяващо!
След като певицата Деси Добрева разказа, че е получавала паник атаки от притеснение в шоуто „Като две капки вода”, колежката й Мария Илиева също сподели за подобен проблем. Нейното разстройство обаче се отключило преди 7 години, когато баща й Красимир починал от рак. „Това е най-тежкият период в живота ми!”, категорична е поп звездата.
Родителите на певицата се разделили, когато била съвсем малка. „Навремето разведените се смятаха за недостатъчно качествени, че да имат достойно място в обществото, особено в провинцията.

Аз съм от Велико Търново, живяла съм и в Казанлък. Като хоров диригент, майка ми работеше по разпределение. Усещала съм, че ме отхвърлят заради етикета „дете на разведени родители”, разказвала е Илиева.
Когато заживяла в столицата, тя успяла да затопли отношенията с баща си и много пъти се облягала на неговото рамо в трудни моменти. Загубата на родител се отразила тежка на психиката й
и именно тогава получила първата си паник атака.
„Крайниците ти изтръпват, получаваш сърцебиене и сякаш не ти достига въздух”, описва симптомите изпълнителката.

Лекарите поставили диагнозата рак на Красимир няколко месеца преди смъртта му. Те направили всичко възможно да спасят живота му, но уви – усилията им се оказали напразни.
Мария и близките й до последно вярвали, че известният концертмайстор на Софийски духов оркестър ще се оправи, докторите също давали големи надежди и му направили операция. За съжаление, таткото не певицата не успял да се пребори с коварната болест и оставил семейството си съкрушено.
„Всичко друго се преживява, ала не и това. Болката остава за цял живот!”, категорична е звездата от шоуто за имитации „Като две капки вода”. Тя е убедена, че нищо не може да я сломи, освен безвъзвратната загуба на любим човек.

Източник: show.blitz.bg
Мария Илиева зарязана от бащата на сина си заради свекървата: Певицата ще прибере 400 000 лв.2019 година ще се окаже особено доходоносна за Мария Илиева, научи HotArena. Освен покрай участието …Apr 16 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!