Новоизпеченият евродепутат Андрей Слабаков е променил изцяло навиците си, напълно нов човек е

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новият евредепутат Андрей Слабаков вече не надига чашата
Новоизпеченият евродепутат Андрей Слабаков е променил изцяло навиците си – пише в. „Уикенд“. Опърничавият режисьор дори е скъсал с най-привичното си занимание и не близва алкохол. Слабаков не надига бутилки и кенчета от любимата си напитка – бирата, с която започваше и завършваше деня си. Откакто се очерта пътят към Европарламента, войводата я кара само на безалкохолни напитки и кафета – отбелязва изданието.
Наскоро Андрей Слабаков бе засечен в малко бистро в кв. „Бояна“, където живее, да посръбва ободряваща напитка с бутилка газирана вода и естествено, с димяща цигара в ръка. Разпозналите го направо не можеха да повярват, че режисьорът се налива с безалкохолно, вместо да отпива пенливо пиво.
Кичка Бодурова се нахвърли върху Андрей Слабаков: Купете му костюм, сигурно нямаКичка Бодурова не може да се побере в кожата си, че Андрей Слабаков става евродепутат! Кичка Бодуров…May 30 2019vijti.com

Само едно никога няма да се промени – страстта на Андрей Слабаков към тютюна. Той винаги е казвал, че няма да откаже цигарите, а преди дни обясни, че ще си пуши и в Европарламента, тъй като там си има кътчета специално за заклети тютюнджии. Немарливият към облеклото си режисьор обаче още не е сменил стила си на обличане и няма никакво желание да облича риза и сако. В кварталното бистро той бе облякъл камуфлажни панталони като военен, грешка без ръкави, а косата си бе вързал на редовната опашка отзад на тила.
Една от най-големите изненади на европейските избори за Ернестина Шинова е влизането на съпруга й в Европейския парламент. Така артистичното семейство влезе в нетипична за него светлина – тази на политиката.

Ернестина гостува в „Тази събота“, където разказа какво мисли за новия пост на съпруга си и планира ли да се премести заедно с него. Според актрисата съпругът й никога не й е съобщавал официално, че ще се занимава с политика. Но винаги е бил ангажиран по някакъв начин с нея.
„Това никога не е било нещо, което е имало нужда да бъде съобщавано.
Той си е бил винаги ангажиран с някакви неща, винаги е участвал по някакъв начин в политически живот.
Винаги е взимал отношение, а това доста дразни някои хора“, сподели Енестина. „Разбрах, че не само драматичните обстоятелства са проба за приятелството между хората.

Оказа се, че един голям успех също е такава проба“, каза още Шинова.
Откакто Андрей Слабаков влезе в Европейския парламент, той и Ернестина се сблъскаха с много критики и „хейт“. „Хейтът е нещо, с което никога няма да свикна. Не мога да свикна. Със злобата и завистта не мога да свикна. България е много странно място. Ако завистта на хората можеше да захранва електроценрали, токът ни щеше да бъде безплатен“, споделя своето мнение за омразата на хората актрисата.
„Този хейт ме изненада, защото той е адски безпочвен. Излиза, че човек, който има брада, непременно е нечисто плътен… Много странни неща, които не ги очаквах. Очаквах сблъсък на идейни полета. Това ми се вижда много ниско ниво. Това изглежда е някаква борба между партийни централи, в която се оказах въвлечена“, искрена е Ернестина.
Източник: Разкрития.ком
Роби на труда, роби на кредитите, роби на държаватаТези дни без много коментари се върти една новина – млад мъж продава бъбрека си, за да си плати дълг…Mar 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!