Антон Хекимян е напълно съсипан след това, което научи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Антон Хекимян бил емоционално сринат, след като научил, че голямата му любов Василена Гръбчева е на път да мине под олтара.
Докато старозагорецът още е в издирване на своята житейска половинка, бившата му изгора не само че отново е влюбена, но и вече живее под един покрив с избраника си. Нещо повече – Мис ТВ Чар се нанесла при новия си любим, по образование лекар, на втората седмица след първата им среща. Гръбчева се запознала с д-р Асен Цеков с цел да отрази неговата благотворителна изява, но работната среща преминала в лична, писа „Ретро“.
„Не съм очаквала, че отивайки на работа, ще срещна любовта. За пръв път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да се срещнем, за да снимаме репортаж. Освен че стана „Млад лекар на годината“, той е и моторист.
Василена Гръбчева напълно забрави Антон Хекимян, смени го с млад лекарЛюбовната история на Антон Хекимян с красивата репортерка Василена Гръбчева окончателно вече е в мин…May 9 2019vijti.com

Имат инициатива „Да дарим усмивка“, свързана с деца от домове за сираци, които посещават всеки месец.
И така стана – видяхме се по работа и две седмици по-късно живеехме заедно. Той твърди, че още щом ме видял, вече бил сигурен, че съм неговата жена. Не съм вярвала, че нещо подобно ще ми се случи “, повдигна завесата на личния си живот Василена.
Красавицата добави, че плановете за деца и сватба не са им никак чужди. Макар с Хекимян да имаха 5-годишна връзка, репортерката никак не съжалявала, че са се разделили, защото така и не могла да припознае в него бъдещия си съпруг. Блондинката останала разочарована от водещия на „Тази сутрин“, който само я залъгвал, че ще й предложи брак и тръбял по медиите как иска двамата да се оженят на възрожденска сватба.

В крайна сметка се оказало, че кариерата за него е на първо място и е готов да се обвърже сериозно.
Водещият на предаването „Тази сутрин“ пък обяви, че е толкова разочарован от жените, че е решил да се задоми за своя стара любов на специалната дата 09.09.2019 г., ако дотогава не срещне сродната си душа – пише в. „Уикенд“.
„Явно скоро няма да ми потръгне в любовта.
Но това в никакъв случай не ме притеснява. Знам много точно как ще се развие бъдещето. Ако не успея да си намеря половинка, ще се оженя за стара приятелка на 9 септември. Така сме си го решили и ще си изпълним обещанието, обяви наскоро той.
Източник: Хотарена
Тв водещият Антон Хекимян насрочи сватбата си: Любимецът на зрителите минава под венчилото на 09.09.2019 г.Тв водещият Антон Хекимян щял да мине под венчилото със старо гадже. Водещият на предаването „Тази с…May 2 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!