Гала смутена от това, което се случи с убиеца на племенника й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Униформеният заснел с камера как стреля по роднината на тв водещата.
Полицаят, който застреля племенника на Гала Георги Пенев в предградието на американския град Бъфало през декември миналата година, се е върнал на работа. Тв водещата и близките на убития Георги били шокирани от решението на щатските власти, но нямали какво да направят, защото вътрешното разследване приключило в полза на униформения.
Докато течеше проверката по случая, офицер Нейтън Скривен, стрелял по племенника на тв звездата, бе в платен отпуск. Шефът на полицията в града, където се случи инцидентът, потвърдил, че от административна гледна точка този случай бил вече в миналото за тяхното полицейско управлениe.
Гала изпъди дъщеря си от вкъщи след семеен скандалГала постави сериозен ултиматум на единствената си дъщеря Луд скандал разтърси семейството на Гала. …Apr 12 2019vijti.com

Той обаче разкрил и още една подробност – че брутален видеоклип всъщност доказал невинността на офицера.
Въпросното видео било заснето с камера, която полицаят носел по задължение, закачена за тялото му. На него се виждало, че застреляният Георги не се подчинил на няколко команди да пусне оръжието, което насочил срещу служителя на реда. Въпреки молбите да хвърли ножа, 23-годишният младеж замахнал с острието към Скривен и го подгонил извън къщата, в която се разиграла бруталната сцена. В крайна сметка полицаят стрелял няколко пъти, за да спре заплахата срещу себе си. Клипът с убийството бил показан и на близките на Георги, които тежко преживели видяната кървава сцена.

Покрай разследването изплували и други шокиращи за племенника на Гала факти, като например подозренията, че дрога е била причината за необяснимото поведение на българина. Наркотици са били открити и в къщата, където се е разиграла драмата, но у нас този детайл не бе разгласен, тъй като се смяташе, че убийството се е случило на територията на нощен бар.
Припомняме, че самата Гала по спешност замина на Америка, за да присъства на погребението на сина на брат си.

Под претекст, че е болна от грип, водещата отсъства от студиото на „На кафе“ в продължение на седмица. След трагичната случка телевизионерката успя да види съсипаните си роднини покрай Великден, когато погребалият детето си неин батко си дойде в България, за да прекарат заедно пролетните празници.
Случката с племенника на водещата е безспорно много трагична и това няма как да повлияе нейното емоционално състояние.
Източник: Ретро
Влади Въргала претърпя огромна промяна, вече не е същият човекВлади Въргала вече не е същият човек. Видният театрал е като изкаран от кутийка. Чисто нов, той ходи…May 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!