Снахата на Лепа Брена даде първото си интервю след раждането и разказа много интересни неща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снахата на Лепа Брена говори за личния си живот
Снахата на Лепа Брена стана майка само преди няколко седмици. На 6-ти март Александра Прийович и съпругът й Филип Живойнович станаха родители за първи път. Младото семейство предпочете да запази този момент за себе си и досега не беше споделяло подробности около най-хубавото събитие в техния живот, а именно това, че са станали родители.
Снахата и синът на Лепа Брена все още не са показали първородния си син Александър на техните фенове. Но младата майка даде първото си интервю след раждането. В него певицата признава, че винаги е искала да стане млада майка.
Синът на Лепа Брена разказа за трудностите да си син на известни родителиСинът на Лепа Брена Стефан Живойнович говори за отвличането си като дете. В специално интервю той ра…Apr 5 2019vijti.com

„Винаги съм казвала, че искам да стана млада майка, по простата причина, че сега аз и майка ми сме много добри приятелки. Много исках поради тази причина майчинството да ми се случи колкото се може по-скоро, но въобще не очаквах да е толкова бързо“, споделя щастливата майка в първото си телевизионно интервю след раждането на малкия Александър.
Снахата на Лепа Брена не крие, че по-време на бременността е качила доста килограми.
Но тя споделя, че това не я притеснява. Александра разкрива, че не е спазвала хранителен режим и въобще не е внимавала какво яде през тези девет месеца, докато в нея се е развивал живот.

„По време на бременността не внимавах и ядях повече, но знаех, че ще мина на режим след като родя. Всяка жена иска да отслабне след раждането, но това не е на първо място за мен. Сега минах на диета, която е полезна и за млякото, но също така няма много калории“, споделя още младата майка в първото интервю след раждането, пише skopje24.mk.
Само преди ден пък в социалната мрежа Инстаграм, Александра сподели, че скоро се завръща на сцената. Певицата разкри, че е подготвила много изненади за феновете си.
Източник: Разкрития.ком
Много обидена: Снахата на Лепа Брена направи първо изявление след раждането на детето сиСнахата на Лепа Брена се възмути на статиите за нея Снахата на Лепа Брена стана майка за първи път п…Mar 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!